Trainers Scrum Master en Lean Agile Coach

15-06-2024 Geplaatst door Redactie

Lean Six Sigma Groep start in 2019 met twee nieuwe trainingen: Scrum Master en Lean Agile Coach. Colin Mulders zal vanuit zijn ervaring als Lean Six Sigma Black Belt het nieuwe trainingsmateriaal van Lean Agile Coach presenteren. Gert Kamphuis, Lean Six Sigma Black Belt, zal het nieuwe Scrum Master Coachingstraject op zich nemen. Wij kijken uit naar een energieke start!

Gerts gedrevenheid en enthousiasme

Gert Kamphuis is gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt en Agile Coach. Hij werkte als Agile-coach en consultant bij Centraal Beheer en was daarvoor werkzaam als Lean Six Sigma-consultant bij Achmea. Vanuit Lean Six Sigma Groep zal Gert de Scrum Master training geven, startend op 25 september in Amsterdam.

Gert Kamphuis geeft aan waar zijn kwaliteiten liggen “mijn toegevoegde waarde zit in een goede voorbereiding, enthousiasme en gedrevenheid, een sterk analytisch inzicht, gestructureerd werken en behalen van resultaat door goed gebruik te maken van feedback.”

Colins humor en welwillendheid

Colin Mulders is gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt. Hij was 6 jaar werkzaam bij Aegon Nederland en circa 10 jaar als Business unit manager bij de Nationale-Nederlanden. Sinds maart 2018 werkt hij als vaste trainer bij Lean Six Sigma Groep. Colin omschrijft zijn aanpak als open en direct. Hierbij staat centraal een stuk menselijkheid en humor. Op 29 oktober zal hij van start gaan met de Lean Agile Coach training in Den Haag.

Scrum Master en Lean Agile Coach

De interesse voor Scrum is sinds langere tijd een blijvende stijgende lijn. Met de Scrum training leer je praktisch Scrum toepassen en kan je een team begeleiden om zicht tot een Scrum (zelfsturend) team te ontwikkelen. In de Lean Agile Coach training leer je verandering doorvoeren in processen maar ook in mensen. Leer omgaan met de belangrijke obstakels voor verandering en neem de mensen mee. Hoofdzaak is het coachen van mensen en de transitie vloeiend te laten verlopen.

Lees meer over onze trainingen:
https://www.leansixsigmagroep.nl/trainingen