fbpx

Yellow Belt training

Maak kennis met Lean, Agile en Six Sigma

De Lean Six Sigma Yellow Belt training biedt in slechts één dagdeel een uitstekende kennismaking met Lean, Agile en Six Sigma. In de training krijg je uitleg over de methodiek doorspekt met passende praktijkervaringen. Je weet na deze training inhoudelijk wat Lean Six Sigma is en je kan deelnemen aan een Lean Six Sigma project binnen jouw organisatie. Je kunt er ook voor kiezen om na deze training een Lean Six Sigma Green Belt of een Lean Six Sigma Black Belt training te volgen.

Prijs: €475,-
1/2 Dag Inclusief Trainingsmateriaal, koffie/thee en Certificaat van deelname Exclusief BTW (vraag naar de voorwaarden voor BTW-vrijstelling) en Catering

Doelgroep

De Yellow Belt training is bedoeld voor medewerkers die meer willen weten over Lean Six Sigma, omdat ze bijvoorbeeld betrokken zijn bij een Lean Six Sigma (verbeter)project of omdat Lean in de organisatie wordt geïmplementeerd. Voor deze training is geen vooropleiding vereist en is voor elk niveau geschikt.

Duur Yellow Belt opleiding

De training is één dagdeel. De trainingstijden zijn van 09:15 – 12:30 uur.

Inhoud Yellow Belt training

De Yellow Belt training is een uitstekende kennismaking met Lean, Agile en Six Sigma. Je weet na deze training wat Lean, Agile en Six Sigma is en hoe je kunt bijdragen aan een verbeterproject. Het is een effectieve manier om inzicht te krijgen in een proces.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is Leanwat is Six Sigma, wat is Agile en hoe versterken deze methoden elkaar?
  • Doorlopen fasering Define, Measure, Analyse, Improve en Control, ook wel de DMAIC-methode.
  • Leer de basis van verandermanagement.
  • Herkennen van verspillingen.

Tijdens deze training staat de essentie van Lean Six Sigma centraal. In korte tijd worden alle aspecten van Lean, Agile en Six Sigma behandeld. Deze zullen we gezamenlijk vertalen naar je eigen praktijk en de processen waarin je werkzaam bent.

Deze opleiding is uitermate geschikt om jouw team in korte tijd kennis te laten maken met de Lean Six Sigma methode. Wij stellen graag voor je team een op maat gesneden Incompany training op.

Certificaat Yellow Belt training

Aan de Yellow Belt training is geen examen gekoppeld. Na het volgen van de training ontvang je het certificaat van deelname ‘Lean Six Sigma Yellow Belt’.

LCS Lean Six Sigma - Lean Six Sigma Groep                IASSC - Lean Six Sigma Groep                 CRKBO - Lean Six Sigma Groep
CEDEO - Lean Six Sigma Groep

 

Lean Six Sigma Groep is op Lean niveau door LCS en IASSC geaccrediteerd. Hiermee voldoet Lean Six Sigma Groep aan de internationaal geldende eisen en normen op het gebied van Lean Six Sigma.b

Bij afronding van de training en bij volledige certificering ontvang je het internationaal erkende certificaat van LCS. Dit staat voor Lean Competency System. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor trainingen op het gebied van continu verbeteren. LCS is verbonden aan de Universiteit van Cardiff. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op.​

Daarnaast is de kwaliteit van onze trainingen geborgd door onze Cedeo erkenning. We hebben de hoogste score in onze branche bij Cedeo. Zij voeren elke 2 jaar een klanttevredenheidsmeting uit. Ook zijn wij CRKBO geaccrediteerd waardoor wij BTW vrije beroepsopleidingen kunnen aanbieden.

Ervaringen

Esther van der Sijde

Een verfrissende manier om inzicht te krijgen in een proces. Training was ontspannend en combi van actief bezig zijn tot luisteren sprak mij erg aan. Trainer gaf ruimte voor discussies, liet tevens ook iedereen aan het woord.

F.A.Q.

Wat is de Yellow Belt training?
De Lean Six Sigma Yellow Belt training biedt in slechts één dagdeel een uitstekende kennismaking met Lean, Agile en Six Sigma. In de training krijg je uitleg over de methodiek doorspekt met passende praktijkervaringen. Je weet na deze training inhoudelijk wat Lean Six Sigma is en je kan deelnemen aan een Lean Six Sigma project binnen jouw organisatie.
Hoeveel uur duurt de Yellow Belt training?
De Yellow Belt training bij Lean Six Sigma Groep is één dagdeel van 09:00-12.30 uur. De duur van de training is in totaal 3,5 uur inclusief een pauze.
Hoe moeilijk is de Yellow Belt training?
De Yellow Belt training stelt je in staat om in korte tijd kennis te laten maken met de Lean Six Sigma methode. Voor deze training is geen vooropleiding vereist en is voor elk niveau geschikt.

Trainingsdata

02 September 2024
0,5 dagen
Amsterdam
€ 475,-
25 September 2024
0,5 dagen
Zoetermeer
€ 475,-
11 November 2024
0,5 dagen
Amsterdam
€ 475,-