fbpx

Incompany trainingen

Op maat gesneden trainingen voor jouw organisatie

Lean Six Sigma Groep biedt zowel open inschrijvingen- als incompany trainingen aan. Incompany trainingen zijn op maat gemaakt en voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers. Er zijn verschillende incompany trainingen denkbaar zoals:

  • Introductietraining in procesverbetering met Lean, Agile en/of Six Sigma. Dit zijn incompany trainingen die uiteen lopen van een halve dag tot twee dagen.
  • Orange, Green of Black Belt training voor mensen die met verbeteringen aan de slag gaan in de organisatie. Dit zijn de open inschrijvingstrainingen, maar dan specifiek gemaakt voor uw organisatie. De cursisten voeren een eerste verbeterproject uit naast de training.
  • Agile trainingen zoals een Scrum Master of Product Owner training waarin we de theorie specifiek toepassen op de praktijk binnen de organisatie.
  • Training voor leidinggevenden zoals een Obeya training of een Lean leiderschapstraining. Het succesvol aansturen van verbeterprogramma’s vergt een bepaalde stijl van leidinggeven voor managers en directieleden. Deze incompany training leert managers het meeste uit verbeterinitiatieven te halen en een cultuur van continu verbeteren te realiseren.

Het voordeel van een incompany training is dat we echt aandacht aan de praktijk kunnen besteden en tussendoor ook kunnen coachen op praktijkopdrachten van deelnemers. Door samen stappen te zetten zie je snel resultaat in de praktijk en dit zorgt voor een vliegwiel effect binnen de organisatie.

Afhankelijk van jouw wensen en situatie zijn er verschillende opties mogelijk. Hier ondersteunen we graag bij. Een voorbeeld van een incompany training kan je hier lezen.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie of voor een voorstel op maat kun je contact met ons opnemen per email of telefonisch met nummer 088-5326700.

[contact-form-7 id="de4c1a9" title="Contact formulier NL" html_class="form contact-form"]