Agile Coach

Leidt de verbetering tot succes bij mens en proces
€ 1.795,- 4 dagen
Inclusief :
Trainingsmateriaal, catering, certificaat van deelname
Exclusief :
BTW (vraag naar de voorwaarden voor BTW-vrijstelling

Klantwaardering

9,3


  Vul je gegevens in

  Je naam
  Je telefoonnummer
  Je e-mail adres

  Om je te ondersteunen bij jouw keuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen.
  Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, dit kun je elk moment weer intrekken.
  Bekijk gerust onze privacyverklaring.

  Wil jij je graag ontwikkelen als Agile Coach? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen vier dagen ben jij professioneel Agile Coach. Tijdens deze training leer je hoe je veranderingen kunt doorvoeren in processen én bij mensen. Je leert teams te coachen tot een beter resultaat en de Agile mindset uit te dragen.

  LSSG EN CORONA
  Je kan bij ons alle trainingen zowel online als op locatie volgen. Dit is standaard voor elke training, ongeacht de locatie aanduiding.

  Doelgroep

  Als een organisatie gaat veranderen, betekent het dat de mensen binnen een organisatie ook moeten veranderen. Veel trainingen zijn gericht op de processen maar wat veel mensen over het hoofd zien is dat het óók een verandering is in het gedrag van de mensen.

  Veranderingen en verbeteringen van processen en werkwijze

  Met de opleiding Agile Coach leer je niet alleen een productievere omgeving te creëren maar help je ook teams om alles uit zichzelf te halen en maak je ze bewust van hoe Agile het team kan helpen om tot betere resultaten te komen.

  Coachen en begeleiden van de mensen

  Tijdens het doorvoeren van de verandering krijg je vaak te maken met weerstand. In de praktijk coach en adviseer je en draag je de Agile mindset uit. Je zorgt ervoor dat iedereen goed in zijn nieuwe rol komt.

  Wij leiden je op tot een succesvolle coach die in staat is de bestaande manier van werken om te zetten naar een productieve werkomgeving en naar een omgeving die waarde toevoegt voor de klant.

  Duur van de Agile Coach training

  De Agile Coach training duurt 4 dagen. De trainingstijden zijn van 09:00 uur – 17:00 uur.

  Programma

  Aan het eind van de vier dagen ben jij in staat om zelfstandig Agile methodieken binnen een organisatie te introduceren, de transformatie naar Agile te begeleiden én je weet hoe je mensen mee kunt krijgen in de verandering.

  Je hebt als Agile Coach twee rollen:

  1. Je introduceert of verbetert Agile methodieken en technieken.
  2. Je brengt mensen in beweging om te veranderen.

  Na deze training kun je aan de slag als Agile Coach in heel veel organisaties. Als Agile Coach ben je in staat om van de Lean filosofie de Agile principes door te voeren binnen de gehele organisatie. Dit betekent zowel op individueel, op team-, afdeling- en managementniveau. In hoofdlijnen ziet het programma er als volgt uit:

  Voorbereidingsopdracht: ‘Welke types heb ik in me?”

  Blok 1:  Een (theoretische) basis Lean en Agile

  Blok 2:  Groepsdynamica

  Blok 3:  Coaching en verbinding

  Blok 4:  De coach binnen de organisatie

  Agile Coach training

  Certificaat Agile Coach

  Na het volgen van de Agile Coach training ontvang je een certificaat van deelname als bewijs dat je de training succesvol doorlopen hebt. De training is een goede basis voor de praktijk.

  Internationaal erkend

  Lean Six Sigma Groep is door  IASSC, ASQ ,  LCS  en  CEDEO  geaccrediteerd. Hiermee voldoet Lean Six Sigma Groep aan de internationaal geldende eisen en normen en is de kwaliteit van onze trainingen geborgd.

  Onze trainingen en certificaten zijn  LCS  geaccrediteerd. Bij afronding van training, examen en projecten ontvang je een internationaal erkend certificaat van LCS en Lean Six Sigma Groep. LCS staat voor Lean Competency System. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor trainingen op het gebied van continu verbeteren. LCS is verbonden aan de Universiteit van Cardiff. Het LCS certificaat is internationaal erkend. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan  contact met ons op.​

  Trainingsdata

  20210531
  4 dagen
  Doorn/Utrecht
  € 1.795 excl btw
  20211108
  4 dagen
  Amsterdam
  € 1.795 excl btw
  https://leansixsigmagroep.nl/wp-content/uploads/2020/06/image_rechts_lag.png