Agile Foundation

Maak kennis met de basis van Agile!
€ 495,- 1 dag
Inclusief :
Trainingsmateriaal, catering, certificaat van deelname
Exclusief :
BTW (vraag naar de voorwaarden voor BTW-vrijstelling)

Klantwaardering

9,3

Agile Foundation opleiding bij Lean Six Sigma Groep

Agile werken is een vorm van werken waar meer bedrijven mee aan de slag gaan. Wat is deze werkvorm nu precies? Wat kan het voor bedrijven opleveren? Er is een verschil tussen Agile ‘doen’ en ‘zijn’. Tijdens de Agile Foundation training reiken we handvatten aan om hiermee aan de slag te gaan en het verschil tussen deze twee begrippen te herkennen.

Op een effectieve wijze producten of diensten ontwikkelen met waarde voor de klant hoort bij Agile werken. De training geeft jou in één dag een introductie van Agile werken. Tijdens deze trainingsdag wordt er naast de uitleg van de theorie stilgestaan bij het bekwaam maken van de basisprincipes middels verschillende gezamenlijke oefeningen. Op die manier ervaar je hoe Agile werken te werk gaat.

De Agile Foundation training stelt je in staat om na afloop de eerste stappen te zetten naar een wendbare organisatie. Een organisatie waarbij de verschillende Agile rollen bij elkaar komen, en waar ieder lid uit de organisatie tot zijn recht komt en in hun kracht staat. Op die manier ontdek je ook welke rol het beste bij jou past.

LSSG EN STAP-BUDGET
Ontvang tot wel €1.000,- opleidingsbudget van de overheid via het STAP-budget. Elke 2 maanden start een nieuwe aanvraagperiode.

Doelgroep

De Agile Foundation training is bedoeld voor degenen die binnen zijn of haar organisatie werken met product- of dienstontwikkeling en hierbij Agile willen werken. Om de training te kunnen volgen, is er geen specifieke vooropleiding wenselijk. Het niveau van de training is vergelijkbaar met HBO-niveau.

Trainingsduur

De eendaagse training vindt plaats van van 9.00 – 17.00 uur. Het studiemateriaal wordt alvorens de training verstuurd.

Inhoud training

De Agile Foundation training behandelt de nodige theoretische basis over Agile. De toepassing van deze theorie komt te pas tijdens de oefeningen en de simulatie. Hierbij wordt er de ruimte gegeven om in te gaan op de theorie en de praktijktoepassingen. Hierbij zullen er onderwerpen aan bod komen als het verschil tussen traditioneel project management en Agile, het Agile Framework, de basisbeginselen en de verschillende rollen.

Certificaat Agile Foundation

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat van deelname. Om in aanmerking te komen voor het doen van het officiële examen van Scrum.org, kun je doorstromen naar de Scrum Master, Product Owner of Agile Coach training die jou voorbereiden op het officiële examen.

Internationaal erkend

Lean Six Sigma Groep is door IASSC, ASQ, LCS en CEDEO geaccrediteerd.

Lean Six Sigma Groep is door CRKBO, NRTO en CEDEO geaccrediteerd. Hiermee voldoet Lean Six Sigma Groep aan de geldende eisen en normen en is de kwaliteit van onze trainingen geborgd. Al onze trainers zijn gecertificeerd op het gebied van Lean en Agile werken.

Trainingsdata

https://leansixsigmagroep.nl/wp-content/uploads/2020/06/image_rechts_lag.png