fbpx

Amsterdam

Sinds juni 2019 biedt Lean Six Sigma Groep een vaste trainingsruimte in het Amstel Business Park in Amsterdam aan. Het kantoorpand wordt omringd door een grote parkeerplaats.

We geven trainingen in onze eigen trainingsruimte. Daarnaast is er een “break-out room” waar je opdrachten kunt maken. Trainer Ward de Beer vertelt: “Het pand biedt voldoende bewegingsruimte. Buiten de ruimtes en het break-out room kunnen we ook nog het voormalige restaurant gebruiken voor lunch of oefeningen.”.

“Een rustige ruimte in een prettige omgeving waar cursisten geconcentreerd alleen en samen kunnen werken.”

Parkeren

De routebeschrijving vind je hier:
Parkeren is mogelijk bij Parketgroothandel PPC aan de H.J.E Wenckebachweg 131, zo’n 250 meter verderop. U kunt parkeren op de parkeerplaatsen waar een “Publicis One” bordje bij staat. Als het hek gesloten is, of er is geen parkeerplaats, dan kun je ook in de buurt parkeren. Dit kost de eerste 3 uur € 0,10 per uur. Alle uren daarna € 3,50 per uur.

 

 

 

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is de trainingslocatie te bereiken. Je kunt de trainingslocatie met metro bereiken vanaf station Amsterdam – Centraal of Amsterdam – Zuid. Op de site van de NS  of  Google  kun je precies zien welke verbinding voor jou het handigst is.

 

 

 

 

Looproute in het pand

De trainingsruimte bevindt zich in een pand met meerdere bedrijven en kantoren. Onze ruimte is D0.07, en is als volgt te vinden;