fbpx

Green Belt Summer Courses

Haal je Green Belt certificaat in de zomervakantie!
Prijs: €2.395,-
5 dagen Inclusief Trainingsmateriaal, koffie/thee en Certificaat van deelname Exclusief BTW (BTW vrij mogelijk indien van toepassing), Praktijkcertificering en Examen + 2 Coaching momenten

9.5

Score voor Lean Six Sigma Groep na 117 ervaringen.

 • "Goed niveau. Fijne groep. Duidelijke uitleg. De training geeft je praktische tools. Cursusmateriaal ook volledig digitaal beschikbaar. Te gebruiken bij de uit te voeren opdracht na het theorie examen. Goede locatie, prima bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid."
 • "Erg leuke cursus en zeer leerzaam. Door de interactie en de vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk heb ik veel geleerd en veel handvatten gekregen om mijn werkzaamheden nog verder te verdiepen. Hartelijk dank en wellicht tot ziens bij de Green-to-Black."
 • "Since March 2023 within my company Bayer BMC B.V. I had an honor and a pleasure to enroll on the Six Sigma journey in pursuit of the Lean Six Sigma Green Belt. With the coaching and guidance of Mr. Ben van Asselt on behalf of Lean Six Sigma Groep I can surely say that this was one of the most impactful and interesting trainings in my career so far. Ben is a great coach that introduced us to the world of Six Sigma and showed us how to implement the philosophy successfully on real business projects. Looking forward to working with Ben in the future, hopefully in pursuit of Black Belt."
 • "Bert Jan is een fijne trainer die goed kijkt naar de cursisten. Hij stemt zijn interactie hier goed op af. Hij is heel kundig en kan inspelen op alle verschillende vragen over de green belt dan wel black belt opleiding! Met Bert Jan zijn ondersteuning krijg je met gemak de green belt materie onder de knie."
 • "Ik zou de Lean Six Sigma Great Belt training aan iedereen aanraden die geinteresseerd is in procesverbetering en kwaliteitsmanagement. De instructeurs van de Lean Six Sigma Groep zijn zeer deskundig en behulpzaam en ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt om vragen te stellen en actief deel te nemen aan de training. Ben heeft me na het afronden van de theoretische training nog erg goed geholpen/gecoacht om mijn eigen Green Belt project tot een succesvol einde te brengen. Ben zorgt er in eerste instantie voor dat je gaat proberen je eigen vragen te beantwoorden, door op een fijne, interactieve manier vragen terug te stellen. Kom je er echt niet uit? Dan helpt hij uiteraard om verder te komen en geeft hij nieuwe inzichten. De individuele coachings momenten die we konden inplannen worden dus ook als zeer positief ervaren en heeft me zeker geholpen om tijdig mijn eigen project te kunnen afronden. Kortom, de Lean Six Sigma Green Belt training heeft mijn professionele vaardigheden aanzienlijk verbeterd en ik kijk er naar uit om de Lean Six Sigma-methodologie en tools te gaan gebruiken bij komende proces-verbeterings projecten!"
 • "De Lean Six Sigma Green Belt training is een inspirerende training, waarbij de theorie tijdens de cursus direct in praktijk gebracht wordt. De inhoud alsmede de snelheid en de invulling van de trainingsdagen waren goed! Trainer Ben van Asselt is erg goed in zijn werk. Ben is enthousiast, energiek en geeft de lessen op een infornele en humoristische manier, waarbij hij je regelmatig op een positieve manier uitdaagt om verder te denken tijdens de oefeningen en praktijkopdracht. Hierdoor blijft de lesstof op een natuurlijke manier langer hangen."
 • "Een duidelijke heldere training door Rik, die de theorie van Lean op een praktische wijze toelicht met vele voorbeelden uit de praktijk. Dat maakt het makkelijker om de theoretisch stof voor jezelf te verduidelijken. Rik voelde de groep goed aan heeft zich opgesteld als een top facilitator voor deze training. Nu de uitdaging is nu om het geleerde in de praktijk toe te passen!"
 • "Uitstekende trainer met heldere uitleg/ voorbeelden, uitgebreide kennis, voelt goed de groep aan en een goede mix van inhoudelijke kennis en humor. Door zijn heldere en praktische uitleg snap ik nu (eindelijk) wat statistiek inhoud. Daarbij weet ik nu zowel de creatieve modellen als projectmatig werken in de praktijk te brengen. Top!"
 • "Uitstekende trainer met heldere uitleg/ voorbeelden, uitgebreide kennis, voelt goed de groep aan en een goede mix van inhoudelijke kennis en humor. Door zijn heldere en praktische uitleg snap ik nu (eindelijk) wat statistiek inhoud. Daarbij weet ik nu zowel de creatieve modellen als projectmatig werken in de praktijk te brengen. Top!"
 • "the trainer was good. the content in all was nice as well. the most thing i liked about the training was it was mixed with well balanced examples and theory. the location was ok. i would like more real life examples to be added to the training if possible. all in all, i learned a lot and this training will help me for sure in the future."

Wil je Green Belt worden in korte tijd en heb je het wat rustiger in de zomervakantie? Wil je de vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om processen te optimaliseren, een Lean project te leiden en Lean Six Sigma toe te passen op een praktische manier? Schrijf je dan nu in voor een van onze Green Belt Summer Courses!

In slechts 5 intensieve dagen leer je alles wat je nodig hebt om een gecertificeerde Lean Six Sigma Green Belt te worden. Onze Summer Courses zijn de snelste route tot het behalen van deze prestigieuze certificering, waardoor je binnenkort al de vruchten kunt plukken van jouw nieuwe vaardigheden.

Waarom kiezen voor onze Summer Courses?

 • Snelste route tot certificering: Geen maandenlange trajecten, maar in een mum van tijd ben je een gecertificeerde Lean Six Sigma Green Belt.
 • Training op toplocaties: Geniet van inspirerende leeromgevingen in Amsterdam, Doorn of Zoetermeer.
 • Erkend certificaat: Laat je vaardigheden officieel erkennen en open deuren naar nieuwe carrièremogelijkheden.
 • Ervaren trainers: Leer van gediplomeerde en ervaren Lean Six Sigma professionals.
 • Praktische aanpak: Ervaar de theorie direct in de praktijk met realistische cases en oefeningen.
 • Kleine groepen: Geniet van persoonlijke aandacht en optimale leerresultaten in kleine trainingsgroepen.
Green Belt Summer Course

Tijdens de Summer Course leer je:

 • De principes van Lean Six Sigma te begrijpen.
 • De DMAIC-methodiek toe te passen voor procesverbetering.
 • Data-analysetechnieken te gebruiken om de grondoorzaken van problemen te identificeren.
 • Praktische verbeterplannen te ontwikkelen en te implementeren.
 • Gestructureerde projectmanagementvaardigheden te gebruiken om jouw projecten tot een succes te leiden.
 • Communicatievaardigheden te ontwikkelen om jouw bevindingen en voorstellen overtuigend te presenteren.

Onze Summer Courses zijn perfect voor:

 • Ambitieuze professionals die snel Lean willen leren op een leuke manier en op een mooie locatie waar je zonder file naar toe kunt rijden.
 • Medewerkers die hun vaardigheden in procesoptimalisatie en probleemoplossing willen versterken.
 • Bedrijven die snel capaciteit willen vergroten om de efficiëntie en kwaliteit binnen de organisatie willen verbeteren.

Investeer in jezelf en je toekomst! Schrijf je nu in voor onze Summer Courses en ga van start met jouw Lean Six Sigma avontuur.

Extra voordelen van onze Summer Courses:

 • Volledige ondersteuning: Ons team staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je leertraject.
 • Toegang tot exclusieve online leermiddelen: Na afloop van de training heb je toegang tot een online platform met extra leermiddelen en oefenmateriaal.
 • Mogelijkheid tot verdere opleiding: Bouw voort op je Lean Six Sigma kennis met onze geavanceerde trainingen en workshops.

Schrijf je nu in en maak van deze zomer een succes!

Onze Summer Courses zijn de perfecte manier om je carrière een boost te geven en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Aarzel niet langer en schrijf je nu in!

Plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan om je plek te reserveren!

Ervaringen

Maarten Beisterveld

Prima training, duidelijke uitleg met goede oefeningen om het geleerde meteen in praktijk te brengen. De trainingslocatie in Doorn was ook fijn vanwege de mooie ligging, de verschillende ruimten om met de teams te kunnen bespreken en ook de heerlijke lunches. Ik heb heel veel geleerd en kan nu op mijn werk aan de slag met de processen.

Trainingsdata

08 Augustus 2024
5 dagen
Doorn/Utrecht
€ 2.395,-
19 Augustus 2024
5 dagen
Zoetermeer
€ 2.395,-