Nieuws en Artikelen

Lean Six Sigma of Lean Agile opleiding met een opleidingsvoucher

Wist je dat je met een opleidingsvoucher ook deel kan nemen aan onze Lean Agile Six Sigma trainingen? Wij helpen mensen ook graag een stap verder.

Online Leanspiratie April 2020

Hoe ga je Lean om met de Corona crisis? Beleidsadviseur bij Lunet Zorg Ben van Asselt deelt zijn ervaring in deze Online Leanspiratie.
Online Leanspiratie met Ben van Asselt over Lean in de crisistijd

Protocol omtrent COVID-19

Lean Six Sigma Groep begrijpt dat in deze bijzondere tijden een training volgen wel wat voeten in de aarde heeft. Wil je graag in een trainingslokaal plaatsnemen of toch liever vanuit huis deelnemen? Bekijk de mogelijkheden.

Volg al onze Lean trainingen nu eenvoudig online!

Het is een bijzondere tijd waarin er veel gaande is. Veel van ons werken vanuit huis en we passen op met fysieke contacten. Vanuit deze nieuwe realiteit zijn wij als advies en opleidingsbureau aan de slag gegaan om een online trainingsprogramma op te zetten. Immers zo kunnen deelnemers ook vanuit huis deelnemen aan onze trainingen. In dit nieuwsbericht willen we je hier meer over laten weten.
Volg de lean trainingen eenvoudig vanuit huis

Vernieuwde richtlijnen omtrent COVID-19

Hierbij informeren we je in het licht van de maatregelen van het kabinet en de adviezen van het RIVM rondom Covid-19. Ons basisuitgangspunt is dat we de richtlijnen van het RIVM naleven. Op basis van deze uitgangspunten nemen wij maatregelen in onze trainingen.

Six Sigma Champion Jack Welch overleden

Jack Welch, voormalig voorzitter en CEO van GE, een zakelijke legende, is overleden. Welch nam eind 1995 het Six Sigma-kwaliteitsprogramma van Motorola over. In 1980, het jaar voordat Welch CEO werd, boekte GE een omzet van ongeveer $ 26,8 miljard en in 2000, het jaar voordat hij vertrok, waren ze bijna $ 130 miljard.
Jack Welch Six Sigma Champion Quote

Richtlijnen omtrent COVID-19

Wegens het COVID-19 hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld, om zo de deelnemers en trainers te beschermen. De richtlijnen zijn conform beleid RIVM.

Lunet Zorg en de Lean Six Sigma implementatie

Lunet zorg  is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking in het zuiden van het land. Met ongeveer 3000 cliënten en 3000 medewerkers werkt Lunet zorg aan “een goed leven” voor onze cliënten.
Lunet Zorg Lean Six Sigma Groep Ben van Asselt samenwerking

Leanspiratie netwerkbijeenkomst 2020

Op donderdag 27 februari 2020 organiseren wij een netwerkbijeenkomst over het succesvol implementeren van Lean. Tijdens deze bijeenkomst vertellen Man Zhang van ING in België en Oscar Smit van Progress PME over hoe zij Lean hebben toegepast.
Leanspiratie BIjeenkomst 2020

Cedeo-certificering van 97,6%

Lean Six Sigma Groep heeft sinds 2013 de Cedeo-erkenning. Uit het laatste onderzoek blijkt dat 97,6% van onze opdrachtgevers zeer tevreden zijn over onze dienstverlening op het gebied van opleidingen en trainingen.
Lean Six Sigma is Cedeo Erkend bedrijf