Klantervaringen

Osman Aktas - Black Belt

Geplaatst op 20 augustus 2020
bron: Google

In deze moeilijke corona tijden, hebben we in mei geslaagde ‘fysieke’ Lean cursus kunnen volgen in Den Haag. Kwaliteit van de cursusleider was ook van hoge kwaliteit. Nu maar eerst het theorie-examen halen en vervolgens de focus op een Black Belt-project 🙂

Mark de Ruijter - Black Belt training

Geplaatst op 20 augustus 2020
bron: Google

Green en black belt opleiding gedaan bij lean six sigma groep (2019-2020). Duidelijke uitleg, kleine groepen en goede begeleiding bij de green/black belt project gehad. Zeker aan te bevelen om hier een opleiding te volgen.

Maarten Beisterveld - Green Belt

Geplaatst op 02 juli 2020
bron: Springest

Prima training, duidelijke uitleg met goede oefeningen om het geleerde meteen in praktijk te brengen. De trainingslocatie in Doorn was ook fijn vanwege de mooie ligging, de verschillende ruimten om met de teams te kunnen bespreken en ook de heerlijke lunches. Ik heb heel veel geleerd en kan nu op mijn werk aan de slag met de processen.

J. Vahl

Geplaatst op 24 april 2020
bron: Google

Ty for the excellent training

Daniele Camozzi

Geplaatst op 24 april 2020
bron: Google

Insightful training well facilitated by Luuk.
A lot of useful information and practic examples on how to apply the knowledge.
Enjoyed the vibe and the open environment.
Keep up the good work!

Michel van Overstraeten

Geplaatst op 24 april 2020
bron: Google

Gedetailleerde opleiding op een educatieve manier

Vincent Bakker

Geplaatst op 24 april 2020
bron: Google

Leuke en super leerzame training!

Ben van Asselt

Geplaatst op 24 april 2020
bron: Google

Fantastische mensen die met passie en veel respect ons bedrijf geholpen hebben (en nog steeds) tijdens onze lean-reis.

Darja Dederen - Green Belt

Geplaatst op 12 maart 2020
bron: Google

Green Belt opleiding was zeer professioneel en leerrijk. Een meerwaarde voor mijn carrière.

Anoniem - Green Belt

Geplaatst op 25 februari 2020
bron: Springest

Ik ben erg enthousiast over deze training! De sterke theoretische basis wordt goed afgewisseld met praktijkvoorbeelden en cases, waardoor de stof echt tot leven komt. Je kan goed merken dat de trainers zelf veel ervaring hebben opgedaan in de praktijk in verschillende branches, waardoor ze de stof goed weten over te brengen en ook goed kunnen aansluiten bij de verschillende praktijksituaties van de deelnemers. Daarnaast zijn de trainers zeer betrokken en weten ze in korte tijd een prettige leeromgeving neer te zetten. Hierdoor waren het naast leerzame, ook erg leuke dagen, waar ik ook nog leuke contacten aan heb overgehouden.

Anoniem - Green Belt

Geplaatst op 25 februari 2020
bron: Springest

De trainers waren professioneel. Er was goede balans tussen de trainers en de groep. Al met al een mooie maar pittige opleiding.

Anoniem - Green Belt

Geplaatst op 25 februari 2020
bron: Springest

Goede groepsopdrachten en prettig om veel samen te oefenen, ook met minitab. Locatie en eten goed verzorgd en zeer ervaren trainers. Ik zou deze training omschrijven als erg ‘Lean Six Sigma’.

Anoniem - Orange Belt

Geplaatst op 25 februari 2020
bron: Springest

Bevlogen Master Black belts die een levendige uitdagende Oranje Belt training gaven, met goede mix tussen ervaring en theorie.

Anoniem - Green Belt

Geplaatst op 25 februari 2020
bron: Springest

Ik heb het ervaren als een waardevolle en inspirerende manier om process improvement te leren. Prima balans in de stof.

Anoniem - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 25 februari 2020
bron: Springest

Een zeer compleet programma met verdergaande inhoudelijke verdieping in de Lean Six Sigma methodiek (statistiek) alsmede verbreding op het gebied van programmamanagement en coaching. Een goede combinatie van de harde inhoudelijke kant en de menselijke maat. Zeer bekwame trainers die hun passie voor de materie uitermate helder en enthousiast weten over te brengen. Veel praktijkvoorbeelden. De manier van trainen zorgde ervoor dat ik de stof echt eigen kon maken en er direct mee aan de slag kon in de praktijk

Jiri De Raeymaekers - Green Belt

Geplaatst op 23 februari 2020
bron: Google

Lean Six Sigma Green Belt training met zeer deskundige én ervaren lesgever. Goede afwisseling theorie en praktijk

Benjamin Fazlic - Yellow Belt

Geplaatst op 23 januari 2020
bron: Google

Goede leraren en een topdag gehad bij het behalen van de yellowbelt! Zeker een aanrader!

Fami Anthonisse - Green Belt

Geplaatst op 23 januari 2020
bron: Google

Super goede opleiding gegeven door een enthousiaste, zeer ervaren trainer/ LEAN Black Belter. Hier kan ik ècht iets mee!

Ben van Schip - Green Belt

Geplaatst op 23 december 2019
bron: Springest

Ik vond het een goede training. De training is voor een ieder aan te bevelen, ook als Agile Coach. De training is inspirerend gegeven en heb veel geleerd. Kan het in mijn werkveld goed toepassen.

Ricardo Moreira - Green Belt (English)

Geplaatst op 23 december 2019
bron: Springest

Het was een erg leuke manier om over Lean en Six Sigma te leren, de snelheid van de training en de balans tussen theorie en praktijk waren heel goed. Bovendien is Ward een enthousiaste trainer met veel nuttige ervaringsverhalen om te delen.

Bart Sluiters - Green Belt

Geplaatst op 23 december 2019
bron: Springest

Ward is een enthousiaste trainer, heeft sterke didactische vaardigheden en zit boordevol concrete praktijk voorbeelden! Ik heb een hoop geleerd en hopelijk tref ik Ward weer tijdens de green to black belt training. Tip: het tentamen zelf voelde weinig bevredigend; rijtjes vragen i.c.m. een open boek tentamen gaan in mijn ogen niet samen, ik voelde me daardoor niet helemaal serieus genomen.

Jeroen Tieleman - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 september 2019
bron: Springest

Goede verhouding theorie / praktijk, trainer speelt goed in op de deelnemers en zoekt de dialoog: prima, trainingsmateriaal geeft de essentie van de stof goed weer. Ik miste af en toe wel wat diepgang, de GB is toch meer introducerend ivm BB traject.

Simone van Ruiten - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 juli 2019
bron: Springest

Super waardevolle training! Bruikbare theorie waarmee je aan de hand van leuke en relevante oefeningen direct actief aan de slag gaat. En een uiterst sympathieke trainer met veel praktijkervaring die de stof continu tot leven wekt met voorbeelden uit het bedrijfsleven. Een kleine groep, waardoor er voldoende persoonlijke begeleiding is, maar je ook kunt leren van elkaar. En naast de Blackbelt theorie, ook aandacht voor de zachtere en de meer organisatorische kant van continu verbeteren en hoe je ervoor zorgt dat een verbetering beklijft. Al met al een toptraining!

Eva van Solkema - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 juli 2019
bron: Springest

Goede training waar je in korte tijd veel theorie én praktijk leert over het Lean Six Sigma vak. Trainer is ervaren en heeft goed door waar wij als groep behoefte aan hebben. Hij zorgt ervoor dat wij tevreden zijn, terwijl hij wel de stof zoals in de planning op een goede manier aan ons overbrengt. Overall heel tevreden!

Nina Fritsch - Green Belt

Geplaatst op 23 juli 2019
bron: Springest

The Lean Six Sigma Green Belt is a powerful tool to have and Ward is a fantastic trainer – he adapts well to the needs of the group whilst bringing home the key points in a fun and easy-to-remember way. 100% recommend!

Kristel Wijermars - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 juli 2019
bron: Springest

De 5-daagse Green belt training gevolgd: een intensief bootcamp programma waarin veel stof wordt behandeld. Ward heeft veel kennis van zaken en het was erg plezierig hem als trainer te hebben.

Drs. Nada Al-Rubaiee - Black Belt

Geplaatst op 23 juli 2019
bron: Springest

Een zeer nuttige en fijne training. Er was genoeg ruimte voor vragen en feedback. De trainer gaf alle cursisten de ruimte om te ontwikkelen en gaf de mogelijkheid om onderlinge communicatie en overleg tussen de cursisten.

Dhr. Nota - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 juli 2019
bron: Springest

Remco zorgde ervoor dat het team elke les gemotiveerd werd/bleef en geïnspireerd raakte om de theorie in praktijk te brengen. We kregen genoeg ruimte om onze praktijkervaringen te delen. Hierdoor werden we een hechte groep en verkregen we nog meer kennis.

Mandy Los - Orange Belt

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

Het was een energieke training, de informatie die we kregen konden we gelijk oefenen door de praktische opdrachten die we met elkaar uitvoerden. Hierdoor bleef de informatie hangen en prikkelde het tot nadenken over de implicaties in eigen werk. Groepsgrootte was prettig, trainer enthousiast, helder en uitnodigend om actief mee te doen en vragen te stellen. Snacks e.d. goed verzorgd. Zeer positieve ervaring.

Colinda Leembrug - Yellow Belt

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

De beginselen van Lean Six Sigma heeft Luuk in een middag duidelijk gemaakt. Kan dit gelijk al in de praktijk gebruiken.
Samen met mijn collega’s ga ik door voor de green belt!

Akhil Prakash - Green Belt (English)

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

Thanks Ward!
It was a well organized and fun filled training and it helped me to change my thought process on approaching a process / problem statements. As a trainer you were great and was keen on sensing the vibe from the group , also responded well on it.

Petra Novakova - Green Belt (English)

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

What a great course! This course exceeds my expectation. The study material was clear and sufficient to understand each of the tools you need to use. Practical exercises were followed up to applicate what you learn. Trainer (Ward) is guiding you during your presentation of the work, giving very valuable feedback and self reflection. The trainer is very knowledgeable, positive and keep your attention sharp up to the end of the training. Also the number of participants in class are not overloaded, this provides enough space and attention for each member. I can strictly recommend this training!

Bianca Barroso - Green Belt (English)

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

It was really interesting to look at fundamental concepts from both Lean and Six Sigma through a very practical lens, as opposed to the theoretical approach I was trained to do. Ward’s professional experience enabled him to guide us on realizing critical insights. Totally recommend!

Edris Osmani - Green Belt (English)

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

A very interesting and helpful training from which I have gained many tools to create an effective mindset to define problems and create understanding for continuous improvement of processes and managing/setting up a well founded project.

I had the pleasure to be trained by Ward, who is a very capable trainer with a lot of practical experience. It was inspiring to see how he created synergy a good vibe within a very diverse group existing of many different (work) backgrounds and nationalities.

William Ric-Hansen - Green Belt (English)

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

The training was very interesting and informative. I liked that the focus wasn’t only on theory but very practical. This means that it’s easy to use the techniques in the “real world”. I have already used a lot in my job, and look forward to continuing this.

Cristina Quiroga Valcárcel - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

I’d totally recommend this course and Hjalmar. The theoretical part was always given with a practical use case so it was easy to understand and follow. It’s what I liked the most about the course.

Bianca Querido - Green Belt (English)

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

The course was given with much enthousiasm and was very informative. Not only did Ward gave information regarding Lean Six Sigma but also information that you can apply in daily use. By using his own experience as examples we could learn about the standard errors of either applying the course material or not using it at all might have as an effect on the company or resulting individual. It was a great experience! I highly recommend it.

Mariëlle van Veggel-Nieuwenweg - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

Heel veel geleerd van gedreven leraar Remco. De praktijkvoorbeelden waren prettig, dat visualiseert net iets beter. Tempo was prima in lesdagen van 9-17 uur op mooie locatie in Amsterdam. Was een fantastische training, met een heel fijne groep.

Swarte - Green Belt

Geplaatst op 23 juni 2019
bron: Springest

Op redelijk relaxte wijze loodste Remco ons door het programma. De locatie en lunches waren prima! De trainer had ook goede praktijkvoorbeelden. Het was niet al te moeilijk. Echter de proof of the pudding is natuurlijk de praktijkopdracht, heb begrepen dat hierbij het initiatief echt van deelnemer moet komen.

Thomas Feenstra - Green Belt

Geplaatst op 23 mei 2019
bron: Springest

Goede leraar. Veel stof maar Remco nam rustig de tijd om alles zou duidelijk mogelijk uit te leggen tot je het snapt. De locatie was zeer goed uitgekozen. Leuke cursus!

Lex van den Bogert - Green Belt

Geplaatst op 23 mei 2019
bron: Springest

Ik heb met veel plezier de training leansixsigma green belt gevolgd. De omgeving nodigde al direct voor een fijne leeromgeving en de trainer bracht onze werelden op een speelse maar ontzettend leuke manier bij elkaar.

Mark Freriks - Green Belt

Geplaatst op 23 mei 2019
bron: Springest

Deskundige docent die de vele informatie dusdanig overbrengt dat het beklijft. De lesstof is overzichtelijk en duidelijk, de lesvorm idem dito (goede afwisseling tussen theorie, praktische opdrachten en herhaling) Locatie, randvoorzieningen etc. prima in orde!

Esther Kompier - Green Belt

Geplaatst op 23 mei 2019
bron: Springest

Zeer deskundige trainer met een goed oog en oor voor de behoeften van de cursisten. Bedankt Ward. De opleiding zelf is een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Het cursusboek is duidelijk en overzichtelijk en is een goed naslagwerk om in mijn werkomgeving nog steeds te gebruiken. De cursuslocatie in Doorn droeg direct bij aan een goede sfeer om gezamenlijk aan de slag te gaan.

Timo Jillissen - Yellow Belt

Geplaatst op 23 mei 2019
bron: Springest

De training heb ik als informatief en verhelderend ervaren. Door de interactieve en praktijkgerichte opzet en de enthousiaste presentatie van Luuk wordt duidelijk dat Lean een krachtig en effectief instrument is.

Walter Bosman - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

De cursus/training was zoals verwacht en goed. Ervaren trainer. Goede afwisseling tussen theorie en gesimuleerde praktijk case. De groep was niet te groot waardoor iedereen zijn moment kreeg. Verzorging op de locatie was prima verzorgd.

Michelle van der Linden - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Goeie afwisseling van theorie en opdrachten. Er is genoeg ruimte om inhoudelijk op bepaalde onderwerpen in te gaan. Je leert de theorie in de praktijk te brengen. De coachingsmomenten zijn zeer prettig en helpen je goed verder.

Marjolein van Ham - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Goede sfeer en goed tempo. Begrijpelijke uitleg voor ieder niveau en aanpassingen mogelijk n.a.v. wensen kandidaten. Praktijkvoorbeelden gegeven, maar mocht van mij nog meer gezien alle ervaringen. Zeer positieve cursus met praktische tools om direct mee aan de slag gaan. Ward is een zeer prettige trainer!

Astrid Ruitenberg - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Kundige trainer met veel praktijkervaring, die op een interactieve en leuke manier de stof overbrengt. Veel aandacht voor toepasbaarheid in je eigen praktijk, waardoor je ook echt gelijk aan de slag kan in je eigen werksituatie.

Sera Truong - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Leuke afwisseling van theorie en opdrachten met handige tips en praktijk voorbeelden. Trainer speelt in op wensen van de cursisten en er is voldoende ruimte om inhoudelijk over je eigen project te praten en vragen te stellen. Prettige sfeer, goed tempo, goede verzorging. Ik ben enthousiast bezig met mijn praktijkopdracht en ben enorm tevreden met de toepasbaarheid binnen mijn eigen werk!

Lankman - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Interactieve training waarbij theorie, oefeningen en praktijkvoorbeelden de revue passeren. Remco is een enthousiaste trainer met veel ervaring die zijn kennis en ervaring en weet deze op goed over te brengen naar trainee.

Bon - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Goede training met inhoudelijk de juiste tools om de basis van Lean / Six Sigma toe te kunnen passen. Leuke case gedaan waardoor je het geleerde toe kunt passen en waardoor je soms verbaasd bent over wat er nog meer te verbeteren valt 🙂

Lea de Weerd-Khan - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

De training is zeer goed toegankelijk. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en behoeften van de cursisten en hier tijd en aandacht voor gegeven. Met mijn faalangst heb ik mijn examen gewoon afgelegd (en gehaald).

R. van de Polder - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Op een energieke en enthousiaste manier stap voor stap op een prettige locatie de theorie eigen maken sprak mij zeer aan. Dit heeft tot een schat aan inzichten, die toepasbaar zijn in de eigen organisatie, geleid.

Luciano Sluiter - Yellow Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Google

Chris heeft ondanks de lage energie (zaterdagochtend/middag) er toch voor kunnen zorgen om een interactiefe en interresante presentatie te geven. Chris was direct in zijn manier van presenteren, iets dat mij erg bevalt. Goed is goed, fout is fout. Dit zorgde voor duidelijkheid en structuur door zijn hele presentstie.

D. de Vries - Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Erg leerzaam, doorspekt met ervaringen, super leuke locatie in Doorn. De combinatie van theorie en praktijk is echt aanwezig bij Lean Six Sigma Groep. De trainers hebben allemaal mooie voorbeelden. Zeker een aanrader!

Peter Bekel - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

In 2 dagen veel geleerd over verspillingen en wat je er aan kunt doen. Remco is een enthousiaste trainer die goed uitlegt en humor heeft. Hij legde ook goed de nadruk op informatie die het belangrijkst is, zodat je die onthoudt.

Wubben - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

De Greenbelt vond ik een zeer leerzame training. Tijdens de training zijn we van start gegaan met een verbetertraject vanuit de praktijk. Wat ik heel prettig vond was de persoonlijke begeleiding, dat er was ruimte voor vragen en dat er praktische voorbeelden werden gebruikt. Ik heb nu handvatten die ik direct kan toepassen in de praktijk!

Luuk Muskens - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Via Lean Six Sigma Groep heb ik mijn Black Belt gehaald. De trainingen waren praktisch, begrijpelijk en meteen toepasbaar. Dankzij deze training heb ik de kennis verkregen om Lean Six Sigma verder uit te rollen in onze organisatie en lopen er momenteel 10 Green Belts in ons bedrijf.

Tom Schippers - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Met de medewerkers van Hendriks bouw en ontwikkeling hebben wij een leuke dynamische training gehad van Chris, beide partijen van elkaar hebben geleerd. Al met al een praktische en doeltreffende training.

Randjiet-Singh - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Een training met veel praktijkvoorbeelden, oefeningen en goede uitleg van de theorie. Erg fijn dat iedere training herhaald wordt wat er in de vorige training besproken is. Op deze manier blijft de theorie goed hangen.

Willem Schuurmans - Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Goede gestructureerde uitleg van de theorie met een juiste verhouding praktijk voorbeelden. Tip: de digitale workbook ten behoeve van het vullen van de voortgang van de bedrijfscases sluit niet geheel aan bij de lijn weergegeven in de DMAIC Six-Sigma map. Het is derhalve soms lastig de diverse tabbladen correct in te vullen.

Mies Beljaars - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Ik heb de Green Belt to Black Belt opleiding gevolgd in Amstelveen gevolgd. Mijn open waren al geopend, maar na deze opleiding kan ik mijn Lean projecten veel beter in de praktijk brengen. We hebben daardoor nieuwe projecten kunnen opstarten.
Dat was allemaal niet mogelijk geweest zonder de bevlogen begeleiding en coaching van Chris Snellen van Vollenhoven. Hij is zeer ervaren en bekwaam!

Tessa van Bemmel - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Ik vond dat de training goed op Vestia is afgestemd. Daarbij was de trainer erg deskundig. Ook was er ruimte om aan bepaalde onderwerpen meer of juist minder tijd te besteden. Meer vlieguren met minitab was wel fijn geweest. (voorbeeld oefeningen + antwoorden voor zelfstudie).

Carolien de Jager - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Suzanne’s praktijkervaring in het LEAN verbeteren maakt dat ze de relatie naar de praktijk goed kan leggen. Het is daardoor geen theoretisch idealistische training, maar erg gericht op hoe het in real life kan worden ingezet. Daarnaast is Suzanne easy-going en goed in staat om te reflecteren en vervolgstappen te bepalen. Zowel op project- als organisatieniveau. Dat alles geldt eigenlijk ook voor Colin. Zijn grootste kracht zit daarbij in de kwalitatief goede feedback die hij door de hele organisatie heen geeft, juist als het moeilijk wordt.

Rob van den Berg - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Google

Deskundige inhoudelijke begeleiding door de materie. Chris weet op zeer professionele wijze de groep geboeid te houden en de materie goed over te brengen. Met een mooie balans tussen theorie en praktijkvoorbeelden is LEAN SIX SIGMA goed binnengekomen, waar we intern meteen mee aan de slag kunnen.

Greet van Dijk - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

De Lean Six Sigma Groep (LSSG) verzorgt bij ons een incompany training. Heel waardevol voor de implementatie van Lean Six Sigma Groep (LSSG) is dat zij naast de theoretische maatwerk training, die goed aansluit op onze behoeften, ook coaching bieden. Met de coaching krijg je zicht op jouw eigen gedrag en hoe dat implementatie bevordert of in de weg zit. Daarmee wordt de training dubbel zo veel waard.

Erik Kuperus - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

De ontspannen setting en het kennisniveau van de trainer waren top. Daar waar mogelijk werden praktijk voorbeelden naar voren gehaald. Zodat er gemakkelijker een voorstelling van gemaakt kan worden. Een zeer positieve ervaring!

Guido van Erp - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Inspirerende cursus met een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Praktijkvoorbeelden uit andere sectoren maken duidelijk dat Lean six sigma meerwaarde heeft voor iedere discipline. Bewezen en door feiten onderbouwde defecten kunnen hierdoor gericht worden verbeterd.

Erwin Reuskens - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Een goed geslaagde in-house training. Een prettige combinatie van theorie en toepassing aan de hand van praktijkvoorbeelden. Vaak ook toegespitst op ons bedrijf en/of lopende green belt projecten. Scherpe en kundige trainer.

Rick Cadogan - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

De opleider is Professioneel, heeft kennis van zaken, weet waar hij over praat. De theorie werd afgewisseld met praktijk voorbeelden en video beelden. Er was genoeg ruimte voor vragen en discussies. Veel geleerd.

Dagelet - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Fijne en heldere uitleg met duidelijke voorbeelden. Het gebruiken van cases maakt het overzichtelijk en geeft gelijk ervaring met het gebruiken van de methodiek. Elke les wordt de behandelde theorie kort herhaald waardoor de nieuwe leerstof makkelijker op te nemen is.

Eva Verbaas - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Erg interessante training en fijn dat de theorie gelijk toegepast kan worden in de praktijk. Goede uitleg gekregen en leuke cursusdagen. De cursus bevat niet alleen theorieën tijdens de cursus dagen, ook leuke kleine opdrachten die tijdens de lessen uitgevoerd kunnen worden.

Alycia Biekram - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Goede begeleiding met leuke oefeningen, koppelingen naar de projecten, trainingen aangepast op hoe de deelnemers het willen, bijvoorbeeld een rondje buiten doen met uitleg, etc.. Tevens een mooie koppeling met praktijk ervaringen en hierbij een goede begeleiding.

Caroline Pieterse - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

De training was inhoudelijk erg goed en interactief waardoor de tijd voorbij vloog. Vanuit de training heb ik veel tips meegekregen die ik al gelijk in de praktijk heb kunnen gebruiken.

Maarten Toornvliet - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Een waardevolle Lean Six Sigma Green Belt training onder de enthousiaste en bezielende leiding van Remco Massaar. Veel geleerd in korte tijd, direct toepasbaar in de praktijk. Zeker aan te bevelen.

Annemieke Kern - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Goede uitleg van de theorie, veel ruimte voor vragen en interactie door Remco met de nodige humor gebracht! Dit in combinatie met een fijne gemotiveerde groep cursisten een echte aanrader! ??

Maarten van der Drift - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Top! Vertaalt de theorie goed naar de praktijk. Hierdoor heb ik weer betere handvatten om mijn operatie continu te verbeteren. Helaas had ik zelf door mijn dagdagelijkse werkzaamheden niet afdoende tijd om ook de praktijkopdracht simultaan te laten lopen. Ik hoop dit alsnog te kunnen doen in het nieuwe jaar.

Gerard Wennekes - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Remco is een top trainer! Erg behulpzaam. Zijn manier van trainen is erg prettig en boeiend. Ik heb de Lean training als zeer leerzaam en als in de praktijk toepasbaar ervaren. Ik kan de training van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet, Gerard Wennekes

Evelien Lukkien - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Ik vond het een zeer leerzame en afwisselende training! De trainer (Remco Massaar) kon mij goed bij de les houden door veel voorbeelden/anekdotes vanuit de praktijk te delen, tussen de theorie door. Tevens werd de training voldoende afgewisseld met leuke en actieve opdrachten. Naast de training was het een zeer leuke, betrouwbare en actieve groep!
Nu aan de bak met het afronden van het project.
Bedankt voor het delen van je ervaringen en enthousiasme!

Thom Lageveen - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

In het voorjaar heb ik bij Ward de Green Belt training gevolgd. Dit heb ik ervaren als een zeer prettige training. Ward kan erg goed en rustig uitleggen en luistert erg goed naar de participanten, hier past hij de snelheid en diepgang op aan. Hij bracht de stof goed begrijpelijk over door o.a. op flip-overs hele fijne diagrammen te maken.

Daarnaast was de sfeer en setting van de training was geweldig! Dit was van alle gemakken voorzien, zoals snelle WiFi, erg goede koffie en veel ruimte. Ook door het kleine team was er een goede mix tussen gezelligheid en trainen.

Waarom dan geen 10? Het enige dat is miste was voor de training een duidelijke uitleg van de procedure en gang van zaken. Dit was in het begin een beetje een zoekproces.

Jean Blaise Mimbang - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

A unique experience. In 5 days, we covered the whole program with many examples. The trainer presented things in a simple and clear way. It was very fun. Definitely, the Lean Six Sigma Green Belt course will be useful in my professional life.

Marcel Kluiters - Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Op een gestructureerde en interactieve wijze door alle theorie heen, onder leiding van een zeer deskundige trainer. Echt zeer aan te raden voor iedereen die een blackbelt certificering wil behalen.

Tim T. van Eldik - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

De training sloot goed aan bij de Green Belt training die ik ook via Lean Six Sigma Groep heb gevolgd. Er zat een stuk herhaling, wat fijn was en daarnaast een verdieping in VSM, veranderkunde en statistiek. Een aanvulling die ik als erg waardevol heb ervaren was het stuk policy deployment. Ik raad iedereen deze training aanraden en Remco brengt het op een heel goede manier over.

Leonne Joosten - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Ward is een fijne docent, heldere uitleg met veel praktijk voorbeelden. Kan goed visueel faciliteren. De trainingslocatie in Doorn is letterlijk een prettig thuis. Ook kon ik 1 dag niet, lssg loste dit prima op!

Gerda van Boven-Timmer - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Training werd stapsgewijs gegeven. Ondanks dat onze training door 2 trainers werd gegeven vulde zij elkaar goed aan. De 1e huiswerkopdracht uit het boek mag wel meer uitleg krijgen, wat er wordt verwacht op de 3 trainingsdag. Ik vond deze wel leuk om uit te werken met de opgedane kennis van de 1e 2 trainingsdagen.

Locatie was goed, rustig, wel rekening houden met files A9 in de ochtendspits. Goede afwisseling met pauzemomenten en gebruik van koffieautomaten en verstrekking (gezonde)snack.

Training gedaan met collega’s werkzaam bij hetzelfde dienstverlenend bedrijf. Allemaal met een grote oplosknop die wij moesten leren uitzetten. Trainer stuurde goed om ook niet meteen zwaar in de inhoud te gaan zitten en veel theorie kreeg uitleg met praktijkvoorbeelden of filmpjes.

Met name geleerd wat ik van een Black Belt mag verwachten. Nu nog gaan bekijken hoe ik het Agile werken kan vertalen naar praktijkopdrachten en mijn rol al dan niet als Green Belt.

Ik raad iedereen aan die vastloopt in kleine opdrachten of te maken heeft met stagnatie in (productie)processen om een training Green Belt te gaan volgen.

Jeffrey Lucardie - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Het werken met een opdracht en zo door alle trechters heen werken is erg nuttig. Er is niet iets wat deze training beter had kunnen maken. Wel ben ik erg nieuwsgierig naar de Lean-Agile training die in ontwikkeling is.

Marleen Wilbrink - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Ik heb de Green Belt training als zeer prettig ervaren. Er was een goede mix van praktijk en theorie. Ook kregen we goede begeleiding als we vragen hadden over onze eigen praktijkopdracht. De locatie was prachtig en ook was alles zeer goed verzorgd wat betreft catering. Heel af en toe had ik het gevoel dat we iets sneller door de stof konden gaan, maar dat is het enige ‘minpuntje’. Het was ook fijn dat we een enthousiaste groep hadden. Al met al, een zeer fijne cursus!

Jeffrey Mooij - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Fijne trainer die met praktijkvoorbeelden in een rustig tempo de theorie uitlegt. Daarnaast is de locatie in Doorn goed bereikbaar met de auto en is de locatie een prettige omgeving om in te werken. Deze cursus beveel ik zeker aan!

Bart Rinsma - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Ondanks dat ik de Green Belt training ergens anders gedaan heb, sloot deze Green Belt to Black Belt training goed aan. De opleiding had twee duidelijke richtingen, namelijk Lean Six Sigma implementatie in de organisatie en hoe datagericht analyses te doen om zo gedegen verbeteringen door te voeren.
Chris (de trainer) nam goed de tijd om door de stof heen te gaan, zodat we netjes door konden naar het volgende onderwerp als iedereen het begreep. Verder waren er goede voorbeelden en konden vragen goed beantwoord worden.
De praktijk opdracht, zijn twee projecten die je zelf doet, met coachingssessies tussendoor. Ook hier nam Chris goed de tijd met constructieve opbouwende feed-back om verder te kunnen.

Overall dus zeer goede ervaringen met Lean Six Sigma Groep (en Chris). Alles was netjes verzorgd en de theorie van de training werd praktisch uitgelegd en is goed toepasbaar in de praktijk!

Wendy Schenkels - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Een hele praktische opleiding. Een aanrader! Ik kreeg tools aangereikt die ik direct in mijn eigen werk kon toepassen. De praktijkopdracht was een win-win-project. Voor mij een leertraject en de mogelijkheid om het certificaat te behalen. Voor mijn werkgever een oplossing voor een probleem dat al jaren speelde. Na mijn project konden mijn collega’s zelf verder met de nieuwe werkwijze en met de weekstart. Daarnaast is met het project de basis gelegd voor continu verbeteren. Ik vond het prettig om tijdens het project een aantal keer te kunnen overleggen met de docent. Ook organiseert de Lean Six Sigma groep een aantal keer per jaar Lean-spiratie bijeenkomsten. Hierbij kunnen oud cursisten ervaringen uitwisselen over implementatie van Lean Six Sigma binnen hun organisatie. Heel leerzaam.

Maxim van Drempt - Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Zeer goede training waar de Lean Six Sigma methode duidelijk en op een interactieve manier aangeleerd wordt. Met name de concrete voorbeelden uit de praktijk van ervaren trainers voegen veel waarde toe aan deze cursus.

Wolfert - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Ward has a lot of experience in making processes more effective and efficient. His practical knowledge and experience together with the Lean Six Sigma theory is of great help by applying the knowledge in your daily work. Ward is not only very serious in making sure his students are getting the most out of the training, but he is also very pragmatic in using examples of the industry students are active in.
I believe that the training could be even more personalized when all students participating have the same level of understanding- and applying Lean Six Sigma so that the pace of the course is adjusted to students’ needs.

Monika Zajda - Green Belt (English)

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

In general the course was led in very proffesional way. Thank you !
Upsides:
– answering all questions with pragmatic examples from life
– lot of practical exercises
– nice snacks and drinks always available
– very friendly atmospehere

Could be better:
– coming back to the helth insuerance case was a bit boring, maybe other/various cases could be used
– going into too many details with answering questions not related to lean six sigma course (e.g. scrum, agile)
– quality of lunch was medium

Monster -Green Belt (English)

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Very good training, with loads of techniques. Good combination of exercises and training. Enough room for questions. Lean six sigma in itself is a great technique to improve processes from a more fact based method.

Laurens Klawer - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

De opleiding Lean Six Sigma Black belt heeft mij de juiste skills gegeven om complexe problemen aan te pakken. De combinatie van pragmatiek en theorie maakten de training interessant en effectief! Ik raad de lean six sigma groep van harte aan.

Iris Mardi - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

De training was erg praktijk gericht. Bovendien wordt de stof concreet gemaakt door het ‘zelf doen’, er was tijdens de training veel ruimte voor het maken van opdrachten. Wat ik miste was een literatuurlijst of meer artikelen die achtergrondinformatie en context bieden.

Marielle van Veggel - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Training was nog interessanter en leuker dan verwacht. Ward is een excellente trainer, die goed kan uitleggen, veel praktijkvoorbeelden heeft en ook nog eens mooi kan tekenen, wat in deze training handig is om e.e.a. visueel te maken.

W. de Boer - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Uitstekende cursus met veel mogelijkheden om alle facetten te oefenen. Ward is een goede trainer die de theorie op een heldere manier uitlegt aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. Ook word je uitgedaagd om actief deel te nemen aan groepsopdrachten en krijg je goede feedback op de uitvoering. Dit maakt het allemaal heel leerzaam en verhelderend waardoor de tijd voorbij vliegt.

Annemiek Lip - Yellow Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Hoewel de training op zaterdag was, wist Ward ons mee te nemen en te boeien in de wereld van Lean en Agile. Vooral de praktijkoefeningen waren erg leuk en leerzaam! Zeker interesse in de green belt.

Koen Straathof - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Een mooi vervolg op de Lean Six Sigma Green Belt opleiding die ik bij dezelfde instantie heb mogen volgen. Enthousiaste en inhoudelijk goed onderlegde trainer waarbij ik mij op mijn gemak voelde. Locatie gaf hierbij een huiselijk gevoel in een mooie omgeving. Materie is uitdagend en op sommige momenten complex, maar met voldoende inzet en discipline goed te doorgronden. Kortom wat mij betreft een aanrader.

Wim van Genechten - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Een zeer deskundige trainer met ervaring en goede chemie in onze groep. Resultaat gericht maar ook tijd voor vragen en extra uitleg. Wat extra stof behandeld betrekking op draagvlak creëren voor je project icm DISC modellen. Kortom veel van Remco geleerd deze dagen.

Marie Gillain - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

The content of the training was very interesting and the practical exercises were a good way to make the theory concrete. The training may be shorter, I’m not sure 5 days are necessary. It could also be interesting to have additional information about how to find a project where to apply Lean Six Sigma.

Simon van Herck - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Excellent learning experience with a teacher on top of the game ! Hjalmar has a tremendous amount of experience and he is able to meet a good balance between theory and practice. This training week will change the way I work as an employee journey expert.

Karel Bollen - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Hjalmar gaf ons een zeer goede training (gedurende 1 week)! Hjalmar zorgde voor een goed evenwicht tussen theorie en toepassing. Hjalmar gaf relevante voorbeelden uit de praktijk en stond open voor interessante discussies. Finally, Hjalmar hield er plezier in, en voelde aan wanneer het nodig was om even te pauzeren. 🙂

Waarom kon het niet mis gaan? Hjalmar sloot elke dag af met “Tips en Tops”. Dankzij die feedbackmomenten werden eventuele tekortkomingen tijdig gecorrigeerd. Om nog verder te verbeteren zou ik de feedback (optioneel) nog verder laten gaan, door te vragen: “hoe kan het nog beter?” Zo kan de Training eventueel nog verder ontwikkeld worden.

Justine Ruysschaert - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Ik ben ontzettend blij dat ik de opportuniteit heb gekregen van mijn werkgever (ING) om deze training te volgen.
Eerst en vooral werd er in het begin van de opleiding een nodige theoretische basis gelegd. Er werd niet te hard in detail getreden aangezien dit niet de bedoeling was van de opleiding. Het doel was om de lean six sigma principes en tools ahv praktische oefeningen te illustreren. Dankzij deze hands-on aanpak was het zeer makkelijk om van abstracte concepten iets tastbaar te maken. We kregen van onze trainer Hjalmar een realistiche “Insurance Company” oefening, die dienst deed als leidraad doorheen de 5 dagen opleiding. Tijdens de proces optimalisatie oefening was er voldoende begeleiding van Hjalmar, maar hij ging niet ons handje vasthouden. We moesten zelf de chaos ondervinden die zich voordoet wanneer men een proces wil optimaliseren. Ruimte om fouten te maken was voldoende aanwezig. Persoonlijk vind ik dat je om deze manier het meest leert. Ook hield Hjalmar rekening met onze feedback en na de eerste dag maakte hij onze werkgroepjes al meteen kleiner nadat we hem dit hadden gevraagd.
Het enigste minpuntje aan de training was de locatie. We zaten 5 dagen in een ondergronds lokaal zonder natuurlijk licht. Desondanks was dit niet de fout van Lean Six Sigma Groep, maar dit was intern beslist door ING (hierdoor geef ik een 9 en geen 10).

Simon Elsenga - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2019
bron: Springest

Inspirerende training met een uitstekende trainer die in een prettige sfeer van openheid heel resultaat- en praktijkgericht werkt. De 10 cursisten kwamen uit verschillende organisaties en bekleden verschillende functies waardoor we veel van elkaar hebben geleerd.

Johan - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Google

Super training van een deskundige en enthousiaste trainer. Duidelijke uitleg met veel praktijkvoorbeelden. Ook voorbeelden uit de eigen organisatie worden besproken. Kortom een training die je moet volgen. Een training waar je echt iets van leert en kan gebruiken in de praktijk.

Huub van Iterson - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Google

De bootcamp had een fijn tempo waarbij wij het geluk hadden dat er een weekend tussen zat. Er was genoeg ruimte voor vragen zowel uit de eigen omgeving, als voor cursusonderwerpen. De hele bootcamp was praktijkgericht met mooie verhelderende anekdotes en filmpjes. Heel veel zin om er mee aan de slag te gaan!

Benjamin Guichelaar - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Springest

Het was een hele goede en fijne trainer. Hij nam goed de tijd om zaken uit te leggen en kwam met veel voorbeelden waardoor het gemakkelijk was jezelf de stof eigen te maken. Ik zou de Lean Six Sigma groep zeker aanraden aan andere collega’s die op zoek zijn naar een goede opleiding in dit vakgebied.

Bianca Bruggink - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Springest

Ik heb zowel de Green Belt als de Green Belt to Black Belt training gevolgd. Tijdens de bijeenkomsten wordt de theorie uitgelegd en verduidelijkt aan de hand van vele praktijkvoorbeelden uit verschillende disciplines. Ook wordt de persoonlijke werksituatie besproken om te kijken hoe Lean & Six Sigma hierop toe te passen is. Dit zorgt voor een compleet beeld en is een waardevolle toevoeging op de theorie.

Bij de Lean Six Sigma Groep staat niet alleen tijdens de lesstof de klant centraal. Ook richting de cursisten wordt de daad bij het woord gevoegd. Zo wilde ik graag de Green Belt to Black Belt training in Zuid-Afrika wilde volgen, maar er stond in de voorafgaande periode geen volledige Green Belt training meer op de planning. Er werd vervolgens een persoonlijk lestraject samengesteld om e.e.a. tóch mogelijk te maken: ge-wel-dig!! Zo kreeg het leertraject net die extra dimensie. Ik ben er nog iedere dag dankbaar voor dat Lean Six Sigma Groep dit mogelijk maakte voor mij!

Chantal van der Vaart - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Springest

De lean six digma greenbelt bootcamp is een intensieve maar zeer interessante training. De combinatie van theorie met veel praktijkvoorbeelden en zelf oefeningen faciliteren heeft voor mij zeer goed gewerkt.

Ron Jabroer - Yellow Belt

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Springest

Uitstekende training met voldoende snelheid en “energizing” momenten om alle deelnemers alert te houden.(30 deelnemers, best een grote groep)De trainers Mark en Mathijs sluiten goed op elkaar aan en nog belangrijker, vullen elkaar aan, een sterk duo wat iedereen weet te motiveren. De koppeling met de dagelijkse praktijk maakt het voor iedereen herkenbaar.

Mark Voetman - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Springest

Een leerzame en interactieve training. Het tempo en niveau wordt op de groep aangepast en kan op aangeven worden bijgesteld. Tijdens de training wordn er regelmatig voorbeelden uit de praktijk gebruikt om de geleerde stof visueel te maken. Ook is er voldoende ruimte om zelf te oefenen met de lesstof.
Absoluut een aanrader.

Xandra Kool - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Springest

De stof wordt helder uitgelegd met herkenbare voorbeelden, waardoor de theorie met praktijk makkelijk gecombineerd wordt.
Hard op de inhoud en zacht op de (lerende) mens!
Goed inzetbaar voor zowel project- als procesmanagers.

Rick Kil - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Springest

Zeer interessante opleiding met veel handvaten voor de praktijk. De aanpak van problemen en verbeteren van de processing. Les wordt gegeven op een heel ontspannen leuke manier. Cursus is zeer aan te bevelen. Remco bedankt!

Henk Panhuis - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Springest

Zeer duidelijk uitleg met veel interactie met de cursisten.
Het tempo is ontspannen maar met de juiste snelheid.
Mooie praktijk voorbeelden, locatie is goed bereikbaar en is goed verzorgd.

Heb geen verbeter punten

Erik van Weeghel - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Google

Ik heb deze training als zeer informatief ervaren. De theorie werd onderbouwd met ervaringen uit de praktijk. Omdat de groep bestond uit mensen uit verschillende industrieën was het ook mogelijk om nieuwe inzichten op te doen aan de hand van ervaringen uit de verschillende industrieën.

Al met al heb ik deze cursus dan ook als zeer positief ervaren.

Lauren Kneppers - Green Belt (English)

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Springest

The LEAN Six Sigma Green Belt in English was a very helpfull course as it has given me important and new tools to work on improvement projects. I have been imspired and highly recommend this course to others.

T. Adema - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2018
bron: Springest

Prima ervaring. De sfeer werd goed gezet, het tempo was prima te volgen met voldoende tijd voor praktijkoefeningen, filmpjes en persoonlijke verhalen en de inhoud werd duidelijk uitgelegd met beeldmateriaal, praktijk ervaringen en tijd voor elke deelnemer.
Zeer zeker aan te raden, zowel voor in je carrière als persoonlijke ontwikkeling.

Cors Snijders - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Locatie: Utrecht/Nieuwegein: makkelijk bereikbaar, parkeren geen probleem, goed uitgeruste ruimte, prima leslokaal
Inhoud: erg prettig dat deze praktisch is. Geen overbodige theorie, maar gekoppeld aan de praktijk. Goede afwisseling met praktijkopdrachten. Je leert het meest van zelf-doen.

Vuijk - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Het is een goede training waarbij veel aandacht voor de praktijk en het daadwerkelijk toepassen. De theorie wordt goed en helder uitgelegd. De locatie was ook goed verzorgd, makkelijk bereikbaar.

Ward de Beer - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

De training wordt gegeven door een ervaren trainer en consultant. Dit brengt de realiteit van toepasbaarheid op tafel en is de kracht van LeanSixSigmaGroep. De locatie is perfect, naast station en gemakkelijk met de auto.

Yvonne Taks - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

In 5 dagen achter elkaar in een hoog tempo veel leren en veel informatie ontvangen is best pittig en toch goed te doen! Goede balans tussen theorie en opdrachten en daarbij interessante praktijkvoorbeelden van Chris en Suzanne op een bijzondere en prettige locatie.

Han Rooijakkers - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Uitstekende trainers, goede verdeling theorie en praktijk, goede voorbeelden uit het werkveld en veel ruimte voor vragen. De bootcamp variant is wat mij betreft de beste manier om snel op vlieghoogte te komen wat betreft Lean Six Sigma.

Renate Boekensteyn Vis - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Training van Chris en Suzanne was erg goed. Veel tijd voor het delen van praktijkvoorbeelden en perfecte afwisseling tussen theorie en het gezamenlijk uitvoeren van opdrachten. Bootcamp is een aanrader om snel de materie op te pakken en toe te passen.

Bea Mantel - Yellow Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

De praktijkvoorbeelden zijn de kers op de taart. Heerlijk gelunched. Niet alle deelnemers was gevraagd of ze mee bleven lunchen, dit had verspilling van voedsel tot gevolg. Bij de lunch werd inhoudelijk over het werk gesproken, persoonlijk vind ik dat niet handig met een buitenstaander erbij. Cursusmateriaal goed, had ook per e-mail gemogen. Handouts liever gezien achteraf uit te delen ivm afleiding door lezen. Locatie goed (per openbaar vervoer) bereikbaar. Opvallend detail: duidelijk wordt de bereikbaarheid per OV gepromoot, hier maakte slechts 20% van de deelnemers gebruik van.

Marjon Reydon - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Wat een fijne training. Duidelijke uitleg, fijne mix tussen theorie en praktijk, ruime aandacht voor ieders vragen, prettige interactie. Inmiddels ben ik in mijn werk aan de slag met twee Lean Six Sigma projecten en steeds meer collega’s raken enthousiast.

Marjolijn Maas - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Hele leuke training gehad van Ward. Hij kan op een rustige en duidelijke manier vertellen en er is een goede balans tussen theorie en praktijk waardoor er een levendige training ontstaat.

Stéphanie Erné - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Ik ben zeer tevreden over de gevolgde training. Ward en Mathijs zijn goede en ervaren trainers. Wat ik met name prettig vond is de praktische insteek van de training met heldere voorbeelden die de theorie goed verduidelijken. Door elke keer dezelfde case aan te halen om zo met de theorie te oefenen blijft alles goed hangen. Ook is er voldoende ruimte om in te spelen op de wensen en vragen van de cursisten. De training heeft mij de juiste tools gegeven om nu aan de slag te gaan.

Joris Ikink - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Erg goede en leerzame week gehad in Voorburg! Training was inhoudelijk erg goed en ook de kennis en kunde van Mathijs, er werden veel praktijkvoorbeelden aangehaald, waardoor de stof nog beter te plaatsen was. Ook een kleine opfriscursus statistiek gehad.
Kortom: een leuke, intensieve, leerzame week! En de verzorging was perfect! Ga zo door.

M.E. Lake - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Ik was door werkervaring al bekend met Lean six sigma, maar tijdens de training en het zelf aan de slag zijn ermee echt ervaren wat de kracht is. Mathijs weet heel goed de theorie naar de praktijk te vertalen en andersom, waardoor je heel snel begrijpt hoe je je opgedane kennis kan toepassen. En het was nog leuk ook!

Roald Verhelst - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Goede training, inzichtgevende opdrachten en als introductie zorgt deze training in elk geval voor meer nieuwsgierigheid naar green.
De combinatie Lean met six sigma wordt in de praktijk vaak los gezien en daarmee verlies je een win win oppertunity.

Godelieve Luyten - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Ervaring na Orange Belt training:
Het geeft een compleet beeld van hoe je een verbetering op de juiste manier kan bewerkstelligen. Het tempo en inhoud zijn goed gekozen. De praktijkvoorbeelden zijn zeer verduidelijkend. Smaakt naar meer!

Pieter Segers - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Google

De trainer wist waar hij het over had. Duidelijke uitleg, altijd een doel voor ogen. Leuke afwisseling tussen theorie en praktijk in een leuke sfeer. Met een paar eenvoudige tools (legoblokjes) werd het uiteindelijke doel / inzicht op een leuke en vlotte manier duidelijk.

Antoon Groen - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Prettige manier van lesgeven en staat open voor aanpassingen in de manier en snelheid waarmee dit wordt gedaan. Er is een goede verdeling tussen de theorie en de praktijk. De praktijk opdrachten zijn zeer goed om het lean principe te leren.

Ellen Kloos - Yellow Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

De lean training die ik heb gekregen van Mathijs was erg verhelderend. Ik heb geleerd een handelswijze duidelijk en overzichtelijk in kaart te brengen. Door een handeling echt visueel te maken en uit te werken kun je ineffectieve handelingen weghalen zodat je een efficiente werkwijze krijgt. Het werken met lego blokjes werkte erg verhelderend, zo krijg je werkprocessen helder in beeld.

T. Heemsker - Yellow Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Het was een levendige training en heel bruikbare voorbeelden uit de praktijk. Inzicht geven in de stappen die extra gemaakt worden en hoe deze het beste verwijderd kunnen met meer efficientie uiteindelijk.

Peter Meijers - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Een interessante en vlot gebrachte cursus met leuke, aansprekende praktijkvoorbeelden om processen te optimaliseren. Dit is algemeen toepasbaar. Er is geen wiskundekennis nodig om deze cursus te gaan volgen (geen ingewikkelde formules).

Ciska Bakema - Yellow Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Heldere uitleg van de filosofie, doorspekt met passende praktijkervaringen. Prettige persoonlijkheid, mooie balans tussen vorm en inhoud. Het tempo had wat mij betreft iets hoger gemogen, met name bij de oefeningen had de klok wat strakker gehanteerd mogen worden. De training heeft de drempel weggenomen om de green belt training te doen.

Esther van der Sijde - Yellow Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Een verfrissende manier om inzicht te krijgen in een proces.
Training was ontspannend en combi van actief bezig zijn tot luisteren sprak mij erg aan.
Trainer gaf ruimte voor discussies, liet tevens ook iedereen aan het woord

Wim van Genechten - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

De training in 2 blokken van 3 dagen was erg leerzaam . Met een klein aantal deelnemers snel door de stof en uitwisselen van ervaringen, Ward coacht ons goed door de materie. Nu op naar het examen in mei. Ward Bedankt en Michael en Simon succes en tot…..

Xandrina Barendrecht - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2017
bron: Springest

Had mijn Green Belt al bij LLS-Groep afgerond, gegeven door Suzanne Meinen, nu ook mijn Black Belt gedaan. Wat deze groep bijzonder maakt is dat zij werkelijk de theorie met de praktijk koppelen op een manier die aansluit. Het gaat hun om de denkwijze en het begrijpen van LSS, zodat jij deze kan toepassen en gebruiken in je dagelijkse werk.

Enver Varisli - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2016
bron: Springest

Wat een geweldige combinatie voor het volgen van een Black Belt Lean Six Sigma opleiding: een pittige bootcamp cursus in het geweldige Kaapstad in Zuid Afrika. De trainers Suzanne en David zijn beide ervaren trainers. Ze konden de materie prima uitleggen en daarnaast voelden ze goed aan of iets wel of niet goed geland was in de groep. De opzet van het trainingsmateriaal is zeer degelijk en de omgeving gaf de deelnemers rust en energie om er elke dag weer vol tegen aan te gaan. Zeker niet onbelangrijk de trainers waren beide kleurrijk in persoonlijkheid, gezellig in omgang en wisten de sfeer er goed in te houden. Dit was een ervaring om nooit te vergeten!

Conny van den Blink - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2016
bron: Springest

Dynamisch, energiek en zeer leerzaam!

Goede praktijk gerichte training, uitstekende trainer en prima trainingsmmateriaal. Locatie en pand zijn top!

Ik heb zelf de keuze gemaakt voor vijf dagen achtereen maar ik zou aanraden om de training gespreid te volgen zodat je het geleerde direct in de praktijk kan brengen en tussendoor te toetsen bij de trainer en je medecursisten.

A. van Duijvenbode - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2016
bron: Springest

Een prima training als vervolg op de Green Belt.
Een mooie mix van gestructureerde aanpak, met oog voor het proces dat soms anders loopt. Verdieping van de basis die ook tijdens de Green Belt gegeven is, maar ook echt andere onderwerpen. Denk aan Lean Six Sigma volwassenheid van een organisatie en wat kan je / moet je daar mee. Coaching, en bijv. een onderwerp als DOE (Design Of Experiment) passeren ook de revue. Een aanrader voor iedereen die lol heeft in verbeteren en daarbij in deze training een mooie mix krijgt van theorie en de daarbij behorende practische toepassing.

Frans van Drielen - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2016
bron: Springest

Prima training, heeft voor mij volledig voldaan aan de verwachting, dat betekent voor mij dus ook een prima prijs/kwaliteit verhouding. In één week tijd door de training heen geleid. Verzorgd door bevlogen trainers (naast Chris ook Edwin van der Steeg) die nog frequent in de praktijk aan de slag zijn als LEAN specialist.
Kortom genoten van de training en inmiddels aan de slag binnen eigen organisatie.

Cors Snijders - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2016
bron: Springest

Greenbelt certificering bestaande uit theorie en praktijk; daar ging het mij om. Dat kwam helemaal uit. Goede lesstof en trainers met praktijkervaring. Voor het eerst in hun nieuwe ruimte in Den Haag. Prettige ruimte (en heerlijke broodjes). Hieronder is al veel inhoudelijk gezegd waar ik volledig achter kan staan. Ik deed de bootcamp. Die was voor mij uitstekend. Wil je een iets langzamer tempo en meer tijd voor de oefeningen dan kan je beter de ‘gewone’ training doen.
We hadden zelfs twee trainers: ook Edwin v.d. Steeg
Kortom: goede training, goede locatie en prettige mensen

Jerrel Thakoerdien - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2016
bron: Springest

Ik heb in augustus de Green Belt Bootcamp gedaan. Vijf intensieve dagen die me erg goed zijn bevallen. Uitstekende training met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Een goede mix van theorie en praktijk. Vriendelijke trainers en personeel. Een mooie locatie in Den Haag. Kortom, een echte aanrader!

Saskia Eijkelhof - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2016
bron: Springest

In de praktijk leid ik al een aantal Lean Six Sigma Projecten, maar miste soms de theoretische achtergrond. Dit verkreeg ik door gesprekken met senioren maar had toch behoefte aan een aantal handvatten. Vanuit mijn werk mocht ik deze training volgen en heb ik deze handvatten ruimschoots verkregen. Conclusie: prima training en de wissel in trainers ervaarde ik als een toevoeging tijdens de cursus.

Rowdy Spits Warnars - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2016
bron: Springest

Ik heb bij de Lean Six Sigma Groep de Green Belt en de Green Belt to Black Belt training gevolgd. Het is de bevlogenheid van zowel Suzanne als Chris die er voor zorgt dat je automatisch de Lean Six Sigma filosofie omarmt. De duidelijke uitleg met sprekende voorbeelden en oefeningen maakt dat je meer van Lean Six Sigma wilt weten en bij de les blijft.
De Green Belt to Black Belt bootcamp heb ik gevolgd in Zuid Afrika. Dit is trainen met een vakantiegevoel. Een absolute aanrader!
Als je wilt verbeteren dan is de Lean Six Sigma Groep het adres voor gegarandeerd SUCCES!

Roos Spanjer - Black Belt

Geplaatst op 23 april 2016
bron: Springest

In het najaar gestart met de black belt opleiding geven door Chris en Suzanne. De structuur van de training is heel helder, altijd starten met een terugblik. Vervolgens wisselen theorie, praktijkvoorbeelden en (groeps-)opdrachten elkaar af. Er is veel gelegenheid om direct met elkaar het geleerde in de praktijk te brengen, te presenteren en feedback te krijgen. Na je opleiding zijn de trainers beschikbaar om je te coachen in de uitvoering van projecten op je eigen werkplek. Ik ben nog steeds erg tevreden dat ik hier de black belt opleiding heb gedaan!

Liedeke Verhagen - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2016
bron: Springest

Greenbelt to BlackBelt in Zuid Afrika:
Een intensief, maar flexibel programma. Als je traint, zit je er VOL in. Als je vrij bent, ben je echt vrij. Vol energie volg je de training met leuke, relevante cases, veel ruimte voor eigen inbreng. En het lekkere weer, de heerlijke accommodatie, goede trainers (Chris en Suzanne) en enthousiaste deelnemers helpen ook 😉

Addy Schwarz-Van Manen - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

Overzichtelijke cursus die een methode aangeeft om (kortstondige) projecten effectief te implementeren.

Tijdens de cursus wordt deze methode zeer goed onderbouwt en uitgelegd met praktijk voorbeelden.
Je krijgt een naslagwerk mee waardoor het makkelijk is om op je werk de werkwijze zelf op te pakken.
Ook is er veel ruimte om projecten uit je eigen dagelijkse praktijk in te brengen en te analyseren.

Ronald van Meer - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

Lean Six Sigma Greenbelt Bootcamp is een uitgebreide training die voor mij goed aansluit op mijn werk als kwaliteitsspecialist.
Fasciliteiten, hulpmiddelen en studiemateriaal zijn uitstekend geregeld en ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd.
Bovendien kun je jezelf na de training nog verder verdiepen in de materie waarbij je altijd terug kan vallen op de cursusleiders voor ondersteuning.
Theorie wordt afgewisseld met praktijkopdrachten, zowel individueel als in groepsverband.
Al met al een leuke an afwisselende training.

Ronald van Meer
Springer Science+Business Media

John Roskam - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

Een intensieve 5-daagse bootcamp, met een goede mix van theorie en praktijk (cases) en praktijkvoorbeelden van de trainers zelf. De trainers Chris en Edwin zijn duidelijk ervaren en weten de aandacht vast te houden. De bootcamp-vorm vond ik zeer fijn, want goed in te plannen en goed om 5 dagen lang gefocust te zijn op de stof. Daarnaast is locatie in DH mooi en zijn de lunches prima. Kortom: van harte aanbevolen!

Ruben Kramers - Green Belt Bootcamp

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

Een intensieve training, met veel informatie in weinig tijd. Zeer prettig voor mensen met een deadline of een druk schema.

Verbazend veel lesstof over statistiek, maar ondanks dat ik geen wiskundeknobbel heb werd het begrijpelijk en zeer enthousiast uitgelegd.

Goed was ook dat niet alleen de tools zelf werden gepresenteerd, maar dat er ook veel voorbeelden waren om de gevaren van blind varen op een enkel grafiekje werden gedemonstreerd.

Mark de Bruijn - Green Belt to Black Belt

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

We gingen 10 dagen naar Kaapstad ZA voor de Green 2 Black Belt. Dit is de meest indrukwekkende training geworden die ik gevolgd heb. Twee zeer deskundige trainers in een zeer inspirerende omgeving. De tweede keer dat de trainers van Lean Six Sigma Groep mij hebben verrast op kennis, kunde, veel praktijk en onvergetelijke ervaringen.
Met name hun concept Lean Six Sigma wat verder gaat dan de bekende elementen. Een iteratief concept waar met elkaar aan gebouwd wordt. Waarin alle elementen die bij procesverbeteren komen kijken, zijn geïntegreerd. Zeer waardevol

Sanne van der Zwan - Black Belt

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

Wat een super leerzame training was dit. Onwijs fijne sfeer in het mooie Zuid Afrika, waardoor je je optimaal kon concentreren! De dynamiek tussen de trainers was voor mijn gevoel perfect, aangezien er iemand heel erg lean was en iemand heel erg six sigma. Door het versimpelen van de lean aanpak met nieuwe manieren van modellen benaderen was de week zo voorbij! Echt een aanrader!

Sander de Kroon - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

Zeer interessante opleiding waarbij de trainers er in slagen om de theorie perfect aan te laten sluiten bij de praktijksituatie van de cursisten. Zeer uitnodigend om direct in de praktijk toe te passen. Top ervaring!

Monique Reinierkens - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

Uitstekende training. Na het volgen van deze training kun je direct zelf aan de slag met het uitvoeren van een verbetertraject. Trainer gaf heldere uitleg met veel oefeningen en vertaling naar de eigen praktijksituatie.

Mark de Bruijn - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

Ik heb de training Greenbelt als buitengewoon leerzaam, meteen toepasbaar en inspirerend ervaren. Zij hebben mijn leergierigheid tot de max weten te stimuleren. Veel praktijkvoorbeelden, oefeningen en afgestemde didactiek. Goed verzorgd materiaal, catering en locaties. Ik ga bij hen door voor Blackbelt.

Jan-Peter van de Reijt - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

Ik had gekozen voor deze training, omdat ik behoefte heb aan veel praktijkvoorbeelden bij de theoretische achtergrond. Dat is helemaal uitgekomen. Door de praktijkervaring van de trainer krijg je een goed beeld van de toepasbaarheid.

Vincent Geerebaert - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2015
bron: Springest

Een heel goed uitgewerkte cursus. De theorie wordt continu aangevuld met praktijkvoorbeelden, ervaren door de trainer zelf of uit de besprekingen met de cursisten. De begeleiding en tips van de trainer in de eigen projecten zijn super handig en meteen toepasbaar.

Arnout Schothorst - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Lean Six Sigma training in 1,5 day contains allot of tools en theory. A good case is essential to sustainably remember this. The case of this training was one of the best I ever encountered. This case draws you in a process where you feel owner off, however you cannot exhume control over. Therefore you are very dissatisfied with the result. With the tools of Lean & Six Sigma you are attacking this process with great success: the overview and control is back and based on analysis good improvements are done.

Bert den Breems - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Zeer goede en compacte L6S Orange Belt Training. In schijnbaar korte tijd worden door de kundig en enthousiaste trainers alle aspecten van Lean en Six Sigma behandeld. Voldoende tijd voor discussie en de theorie wordt via een leuke case direct in de praktijk toegepast.

Deze training zou eigenlijk verplicht moeten zijn voor iedere leidinggever c.q. manager. Kennis van gestructureerde verbetering en probleemoplossing zou een hoop bedrijfschaos kunnen voorkomen.

Nico de Vrij - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Ik vond de training erg sterk. De docenten stonden boven de materie en maakten de stof levend door het te illustreren met praktijkvoorbeelden. Zij waren goed in staat de stof op een heldere manier over te brengen. De praktische bruikbaarheid is groot. Aan het einde van de training ben je super gemotiveerd om het geleerde toe te passen in de eigen dagelijkse praktijk.

De training heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Leo - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Ik was blij verrast door de expertise en ervaring van de trainer die duidelijk boven de stof stond en de tamelijk omvangrijke theorie direct uit de praktijk kon toelichten. Hierdoor ging de stof echt voor me leven. Zelf over de voor mij minder interessante stukken werd ik enthousiast. Aan het eind van iedere dag werd geïnventariseerd wat goed ging en wat beter kon. Dit werd vervolgens voor zover mogelijk de volgende dag in praktijk gebracht. Daarnaast heb ik de aanvullende ondersteuning bij mijn project zeer op prijs gesteld! Ten slotte vond ik de locatie in Dalfsen ook van hoge kwaliteit. Kortom, châpeau voor het geheel.

Joyce - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Een leuke en leerzame cursus om wegwijs te geraken in de wereld van Lean en Six Sigma. De docenten hebben veel praktijkervaring en dat is goed voor de beeldvorming. Er zit ook een goede balans in de theorie en praktijk. Alleen jammer dat ik de enige was met een echt verbeterproject zodat er geen onderlinge interactie over werkelijke/bestaande situaties ontstond tussen cursisten. Over het algemeen een prima cursus om mee te starten.

Joy Diekmeijer - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

De orange belt training van Lean Six Sigma groep was een zeer interessante en informatieve training om op een leuke manier kennis te maken met de lean en six sigma principes. Tevens ligt er de focus op je persoonlijke leerdoelen en de toepasbaarheid van Lean Six Sigma in je eigen praktijk.

Francis Leusink - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Snelkookpan training om kennis te maken met Lean & 6Sigma met tijd om te oefenen op basis van een case én eigen ervaringen. Chris is een plezierige docent die leerzame ervaringen deelt. Een plezierige training. Leuk dat jullie moeite doen om een plezierige, inspirerende locatie te vinden.

Leon de Boer - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Een goed opgezette training met gezellige trainers! Een handig en compleet pakket met theoretische uitleg, examen en praktijk toetsing. Er is erg veel aandacht voor praktische voorbeelden en ze helpen je ook dit soort projecten toe te passen in het werkveld.

Jacques Jan Muller - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen. De opleiding heeft een duidelijke structuur en geeft veel persoonlijke aandacht voor je eigen ingebrachte casus.

Carolina van Veenen - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Een veeleisende, uitdagende maar bovenal interessante opleiding die van mij best 10 dagen had mogen duren in plaats van 7.

Anoniem - Black Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Zeer waardevolle training. Goeie mix van theoretisch kader en praktijk gerichte opdrachten. Trainers staan gemakkelijk boven de materie en komen met veel voorbeelden uit hun eigen praktijk. Daarnaast was er een waardevolle interactie en samenwerking met de andere deelnemers, wat tot extra leerervaring heeft geleid. Had persoonlijk vooraf al veel ervaring met, grote procesverbeteringen en elementen uit Lean en Six Sigma, maar deze training heeft mij echt weer stap verder gebracht.

Anoniem - Black Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

De trainingen van de Lean Six Sigma Groep zijn niet alleen zeer goed door de jarenlange ervaring van de trainers, maar ook omdat de trainers in verschillende bedrijfstaken rond hebben gekeken. Voor iedere vraag hebben ze een voorbeeld uit de praktijk.
Zij weten de statistiek ook voor Alfa’s (zoals ikzelf) duidelijk uit te leggen.
Een ander positief punt is dat deze trainingen ook echt aandacht geven aan de menskant van het Lean / Six Sigma traject.
Een echte aanrader.

Anoniem - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Zeer nuttig voor iedereen die verandering binnen zijn afdeling/ organisatie wil implementeren. Direct toepasbaar, stapsgewijs, ervaren trainers en veel voorbeelden uit de praktijk.

Raymond van Steenbergen - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Een kleine organisatie die dagelijks in de praktijk werkt en dit meeneemt naar de cursussen. Hierdoor geen theorie verhaal maar echt sparren over en in de praktijk.
Wat mij bij is gebleven is vooral het gevoel dat je geen cursist bent maar samen met de train(st)er door de cursus gaat.

Peter - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Ontspannen training met voldoende tijd voor vragen.Daarnaast was het een goede locatie en lunch.Voorafgaand aan de training was ik aan het twijfelen of ik niet meer een lean opleiding moest volgen, maar na het eerste blok was duidelijk dat ik de juiste opleiding had geselecteerd.

Quirijn - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Het was een prettige training en ik heb een goed beeld kunnen vormen over Lean en Six Sigma.
Het tempo was goed bij te benen en de groepsopdrachten verliepen in een ongedwongen sfeer.

Meike Gerritse - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

De combinatie van de twee trainers Thom en Chris is zeer goed. Het vormt echt een toegevoegde waarde dat de een de ander zo nu en dan aanvult. Praktijkvoorbeelden, oefenopdrachten en trainingsmateriaal zijn van hoge kwaliteit. Ik heb me geen enkele traningsdag verveeld en veel geleerd. Ook de coaching op de ‘werkvloer’ is zeer waardevol. Aan iedereen aan te bevelen!

Lieke Hendrix - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

De training wordt gegeven door ervaren trainers, die de grote hoeveelheid stof op een enthousiaste manier weten te brengen. Goede combinatie van praktijk en theorie, oefenen en uitwisselen in een prettig leerklimaat. Je kan er direct mee aan de slag in je eigen werkomgeving

Luc van Maldegem - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Enthousiaste, deskundige en ervaren trainers! Opbouw van de training zit goed in elkaar, zowel tussen de verschillende blokken als tijdens de dagen. Gebalanceerde afwisseling van theorie met praktijk cases. De training is direct toepasbaar en is nog leuk ook !

Maresa - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Was leerzaam, leuke groep en trainers top. Ook interessant als je meer wilt weten van statistiek of als je meer tools wilt die je kan inzetten tijdens verbetertrajecten.

Axel Hartman - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

De training wordt gegeven door ervaren trainers die elkaar goed aanvullen en de grote hoeveelheid stof op een enthousiaste manier brengen. Er is een goede balans tussen praktijkcases en de theorie wat wordt ondersteund door het goede trainingsmateriaal. Zelfs de statistiek, soms “taaie” stof, is door deze balans niet “taai”. Tijdens de training zijn de elementen, waar mogelijk, gelijk toepasbaar in de praktijk. Ik zou de training zeker aanbevelen.

D. Gerrits - Orange Belt

Geplaatst op 23 april 2014
bron: Springest

Heldere introductie tot de methodiek en tools van Lean Six Sigma. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en een case worden stap voor stap de verschillende fases van het procesverbeteren toegelicht. Prettige en kundige begeleiding.

Lonneke - Green Belt

Geplaatst op 23 april 2013
bron: Springest

Een absolute aanrader op een unieke locatie met veel inspiratie om de methodiek Lean Six Sigma eigen te maken.
Je wordt positief geprikkeld door het enthousiasme van ervaren trainers die hun kennis overbrengen door duidelijk lesmateriaal, vele praktijkvoorbeelden en interacties tijdens afwisselende trainingsdagen. Gelijk toepasbaar in de praktijk en je wordt leergierig naar een vervolgopleiding van de Lean Six Sigma Groep. Succes voor iedereen!