Klantervaringen

Jolanda Heijs – Green Belt

Geplaatst op 23 augustus 2021
bron: Google

Het contact is persoonlijk en erg prettig. Ze hebben verstand van zaken en denken met je me. De training die ik volgde werd op een fijne en levendige manier gegeven. Met veel praktijk voorbeelden en oefeningen.
Dit maakte dat de lange dagen goed vol te houden waren en de theorie tot leven kwam.

Ingrid van Es – Agile Coach

Geplaatst op 23 augustus 2021
bron: Springest

Super cursus, zeer interactief en informatief. Goede verdeling tussen theorie en praktijk, hands-on approach toegericht op persoonlijke behoefte. Meteen bruikbaar in de praktijk en mooi verdeeld over verschillende dagen. Een aanrader

M. van Gaal – Green Belt

Geplaatst op 07 juli 2021
bron: Springest
Goede training, veel van de dingen die ik in de praktijk al gebruikte, nu ook onderbouwd en uitgebreider kan toepassen. Ga zeker veel van de templates en de theorie verder toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden.

J. Slinkert

Geplaatst op 07 juni 2021
bron: Springest

Leuke en leerzame training, hybride vorm was niet ideaal. Kennis van trainer is zeer compleet en breed.

P. Aalberts – Green Belt

Geplaatst op 24 mei 2021
bron: Google

Curus Green-Belt mogen volgen bij de Lean Six Sigma Groep. Erg leuke cursus waarbij ik veel heb geleerd. Aanrader!

R. Linssen – Black Belt

Geplaatst op 24 mei 2021
bron: Google

Prachtige Blackbelt training gevolgd! Aanrader! Direct in de praktijk kunnen brengen.

A. Kamphuis – Green Belt

Geplaatst op 30 april 2021
bron: Springest
Voor mij had deze training een goede balans tussen het Lean en Six Sigma gedeelte. Krijn wist een goede, inspirerende setting te creƫren waar, naast de theoretische kennis, genoeg ruimte was om de praktische vaardigheden te testen en om met elkaar te sparren. Ik heb na deze training nog meer zin en motivatie gekregen om allerlei verbeterprojecten te doen!

Jochem Valk – Black Belt

Geplaatst op 13 april 2021
bron: Springest
Prima training gehad, inhoud van de stof is afwisselend, Remco heeft kennis van zaken en is een prettige trainer dus alles bij elkaar zeer tevreden over de opleiding. Ik heb nog wel een tip voor het examen en dan met name de meerkeuze vragen. Het lijkt soms meer op een toets begrijpend lezen. Ik snap dat je wilt testen of een cursist de stof begrijpt maar stel dan vragen over de inhoud van de stof ipv verwarrende stellingen. Ik ben hier zelf niet zo van. Alles bij elkaar heel tevreden over de opleiding, examen iets minder dus vandaar niet 5 sterren als eindscore

Marvin van de Velde – Product Owner

Geplaatst op 05 maart 2021
bron: intern

Een hele fijne interactieve training met professionele trainers die het Scrum Framework en de rol van het Scrum team (met in het bijzonder de Product Owner) goed weten over te brengen.

Jochem – Green Belt

Geplaatst op 17 februari 2021
bron: Google

Toegankelijke stof, fijne geduldige trainer met kennis van zaken.