Klantervaringen

Ronald den Hartog – Green Belt

Geplaatst op 25 oktober 2021
bron: Google

Een fantastisch programma van zeven dagen theorie en praktijk op locatie. Een trainer die dankzij een hoop praktijkervaring het vak verstaat. De opleiding biedt concrete handvatten om zowel interne als externe processen te adresseren, bespreken en optimaliseren. Lean Six Sigma zou verplichte kost moeten zijn voor elke zelfbenoemde professional.

Johan Datema – Green Belt

Geplaatst op 25 oktober 2021
bron: Google

Zeer fijne green belt training gevolgd o.l.v. Ward. Behalve dat de theorie en opdrachten zeer verhelderend waren en leidden tot interessante inzichten, werd er ook gezorgd voor een goede sfeer tussen de deelnemers en daardoor fijne interactie. Zeer aan te raden!

Jeroen Rozeboom – Green Belt

Geplaatst op 25 oktober 2021
bron: Google

Trainen is een vak! En Ward de Beer verstaat dit vak zeer goed. Prettige manier om de cursus Lean Six Sigma Green Belt te volgen. Goed georganiseerd in alle opzichten.

Pieter Willem Smits – Green Belt

Geplaatst op 25 oktober 2021
bron: Google

De Green Belt training gevolgd bij Lean Six Sigma Groep. Uitstekende trainer die met veel energie praktijk aan theorie koppelt en daarnaast sterk oog heeft voor de groepsdynamiek. Randvoorwaarden als locatie, lunch en lesmateriaal zijn ook uitstekend verzorgd.

Emile Drenth – Scrum Master

Geplaatst op 07 oktober 2021
bron: intern

Verfrissende en inhoudelijke zeer sterke training. Erg inspirerende trainer.

Jolanda Heijs – Green Belt

Geplaatst op 23 augustus 2021
bron: Google

Het contact is persoonlijk en erg prettig. Ze hebben verstand van zaken en denken met je me. De training die ik volgde werd op een fijne en levendige manier gegeven. Met veel praktijk voorbeelden en oefeningen.
Dit maakte dat de lange dagen goed vol te houden waren en de theorie tot leven kwam.

Ingrid van Es – Agile Coach

Geplaatst op 23 augustus 2021
bron: Springest

Super cursus, zeer interactief en informatief. Goede verdeling tussen theorie en praktijk, hands-on approach toegericht op persoonlijke behoefte. Meteen bruikbaar in de praktijk en mooi verdeeld over verschillende dagen. Een aanrader

M. van Gaal – Green Belt

Geplaatst op 07 juli 2021
bron: Springest
Goede training, veel van de dingen die ik in de praktijk al gebruikte, nu ook onderbouwd en uitgebreider kan toepassen. Ga zeker veel van de templates en de theorie verder toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden.

J. Slinkert

Geplaatst op 07 juni 2021
bron: Springest

Leuke en leerzame training, hybride vorm was niet ideaal. Kennis van trainer is zeer compleet en breed.