Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team

Wij gaan voor resultaat

Lean, Agile en Six Sigma echt in de praktijk werkend krijgen. Dat is waar we ons volledig voor inzetten. Natuurlijk, anderen zeggen dat ook, maar we doen het ook echt. We helpen je zodat je resultaten haalt voor je organisatie. Sinds 2012 doen we dit door je op te leiden, te coachen, en ervoor te zorgen dat je uiteindelijk zelf succesvol veranderingen kunt implementeren.

Wij bieden:
✔️ Unieke combinatie Lean, Agile en Six Sigma
✔️ Focus op praktijk
✔️ Internationaal gecertificeerd
✔️ Ervaren trainers
✔️ Persoonlijke werkwijze

Flexibel en doorgewinterd

We zijn flexibel in de aanpak in onze opleidingen en trajecten. We sluiten aan op jouw organisatie door onze trajecten telkens net iets anders in te steken. Elke organisatie en deelnemer heeft immers een andere behoefte, zit in een andere situatie of werkt aan andere projecten.

We kunnen dit omdat we alleen werken met doorgewinterde consultants en trainers die boven de materie staan. Je leert Lean, Six Sigma, Agile maar vooral ook veranderkunde toe te passen zodat het in jouw specifieke situatie ook echt de gewenste resultaten oplevert.

Energiek, persoonlijk en gezellig

Onze jarenlange ervaring maakt ons gedegen, en daar zijn we best trots op. Klanten ervaren onze aanpak daarbij als energiek, persoonlijk en gezellig. Tijdens langere trajecten horen we regelmatig dat we bijna als collega’s gezien worden. Onze klanten voelen zich thuis op onze trainingslocaties en we ervaren dat net zo.

Neem gerust contact op als je meer over ons wilt weten. Of kijk welke Green Belt, Black Belt of andere training we voor je ingepland hebben. We helpen je graag!

Suzanne Meinen

Partner, Master Black Belt springest logo Linkedin logo
Suzanne Meinen

Suzanne studeerde in 1998 af in Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Bij de KLM raakte ze zo enthousiast over Six Sigma dat ze besloot Black Belt te worden. Als partner bij Lean Six Sigma Groep helpt ze organisaties met duurzame resultaten.

Chris Snellen van Vollenhoven

Partner, Master Black Belt springest logo Linkedin logo

Chris is in 2006 afgestudeerd in bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode. Na zijn studie werkte hij als consultant voor Capgemini in voornamelijk de financiële dienstverlening en bij de overheid. Inmiddels is hij partner bij Lean Six Sigma Groep.

Remco Massaar

Lean Six Sigma Black Belt springest logo Linkedin logo

Remco is een ervaren trainer en consultant. Hij heeft al talloze Green en Black Belts opgeleid en begeleid bij hun eerste project in allerlei branches. De gestructureerde manier waarop Remco met de cursisten werkt wordt altijd erg op prijs gesteld.

Ward de Beer

Lean Six Sigma Black Belt springest logo Linkedin logo

Ward heeft veel ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening als projectmanager in een IT en operationele omgeving. Zijn passie is een bijdrage te kunnen leveren aan tastbare oplossingen op het gebied van strategie en output van verbeterprojecten.

Colin Mulders

Lean Six Sigma Black Belt springest logo Linkedin logo

Colin heeft ruim 15 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Daarnaast is hij Professional (Agile) Coach en gespecialiseerd in het begeleiden van (proces)veranderingen op de werkvloer, met veel aandacht voor de menselijke kant hierbij.

Krijn Vrolijk

Lean Six Sigma Black Belt springest logo Linkedin logo

Krijn is een geoefend veranderaar met trainerservaring. Deelnemers aan trainingen die hij geeft, waarderen zijn humor en enthousiasme. Hij maakt dingen liever niet nodeloos ingewikkeld. Een belangrijke persoonlijke drijfveer die hij graag overbrengt, is: continu ontwikkelen naar steeds betere resultaten.

Ben van Asselt

Lean Six Sigma Black Belt

Boris Oudmaijer

Trainer/Consultant Linkedin logo

Boris heeft diverse rollen binnen operationele teams vervuld in o.a. de financiële en technische sector. Begin 2020 studeerde hij af in Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. De grootste drijfveer van Boris is het menselijke aspect van verandertrajecten.

Martin Vennix

Trainer/Consultant springest logo Linkedin logo

Martins grote drijfveer is het met impact werken aan het opstellen van verander trajecten én de implementatie daarvan. In diverse rollen in project- en operationele teams in o.a. de financiële dienstverlening heeft hij zich ontwikkeld tot specialist in effectief veranderen anno 2020.

Tessa Kempen

Consultant/Coach Linkedin logo

Tessa Kempen is een resultaatgerichte consultant en (agile) coach met jarenlange ervaring in verschillende rollen binnen zowel commerciële als not-for-profit organisaties. Tessa heeft verschillende verandertrajecten begeleid, waarbij ze op basis van analyses interventies op het gebied van proces, besturing, gedrag en leiderschap ontwikkelde.

André Hoogstad

Trainer/Consultant Linkedin logo

André wordt als ervaren professional gekenmerkt door een hoge mate van ontwikkelgerichtheid. In uiteenlopende leidinggevende functies heeft hij de nodige verander-, fusie- en implementatietrajecten begeleid.

Jos Akkermans

Lean Six Sigma Master Black Belt Linkedin logo

Jos heeft ruim 35 jaar ervaring in de private sector, met name Chemie. Als Lean Six Sigma Master Blackbelt helpt hij graag anderen het verschíl te maken zowel in de bestuurskamer als op de werkvloer. Hij heeft een passie voor trainen.

Raksha Hoost

Consultant Linkedin logo

Raksha heeft jarenlange ervaring met binnenstedelijke transformaties, co-creatie en community building. Ze krijgt vooral energie van het bedenken van creatieve oplossingen voor innovatieve vraagstukken.

Bert de Greeff

Lean Six Sigma Black Belt Linkedin logo

Bert is Black Belt en de drijvende kracht achter de verbetering. Leider van verbeterprogramma’s, Lean, Agile, operationeel- en visueel-management implementaties. Coach en sparringpartner van management, bouwend aan organisaties, met hands-on advies en realisatiekracht.

Gert Kamphuis

Trainer/Consultant springest logo Linkedin logo

Gert is gedreven, enthousiast en goed in staat verbinding te maken met de deelnemers. Hij heeft een sterk analytisch inzicht, werkt gestructureerd en behaalt resultaat door goed gebruik te maken van feedback.

Christiaan Neeteson

Online Marketing Manager Linkedin logo

Christiaan is verantwoordelijk voor de Online Marketing en website. Hij is enthousiast in het onderzoeken wat mensen drijft en de achterliggende mechanismen hiervan in kaart te brengen.

Elsemieke de Gier

Office Manager Linkedin logo

Elsemieke is verantwoordelijk voor de Back Office en voor de HR. Zij zorgt samen met haar collega’s van de back office dat de trainingen worden geregeld en goed verlopen. Daarnaast staat zij klaar om haar collega’s te ondersteunen waar nodig.

Marlous van der Zande-Berk

Finance Manager Linkedin logo

Marlous is verantwoordelijk voor de Financiële Administratie. Ze is altijd positief en is een stabiele factor in de groep. Graag draagt ze haar steentje bij aan de groei van de organisatie.

Manon Blaauw

Medewerker Backoffice Linkedin logo

Manon is werkzaam op de Backoffice. Zij zorgt ervoor dat trainingen en examens tot in de puntjes geregeld zijn en ondersteunt haar collega’s waar nodig.