Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team

Wij gaan voor resultaat

Lean, Agile en Six Sigma echt in de praktijk werkend krijgen. Dat is waar we ons volledig voor inzetten. Natuurlijk, anderen zeggen dat ook, maar wij doen het ook echt. We helpen je zodat jij resultaten haalt voor je organisatie. Sinds 2013 doen we dit door je op te leiden, te coachen, en ervoor te zorgen dat je uiteindelijk zelf succesvol veranderingen kunt implementeren.

Flexibel en doorgewinterd

Wij zijn flexibel in de aanpak in onze opleidingen en trajecten. We sluiten aan op jouw organisatie door onze trajecten telkens net iets anders in te steken. Elke organisatie en deelnemer heeft immers een andere behoefte, zit in een andere situatie of werkt aan andere projecten.

Wij kunnen dit omdat we alleen werken met doorgewinterde consultants en trainers die boven de materie staan. Je leert Lean, Six Sigma, Agile maar vooral ook veranderkunde toe te passen zodat het in jouw specifieke situatie ook echt de gewenste resultaten oplevert.

Energiek, persoonlijk en gezellig

Onze jarenlange ervaring maakt ons gedegen, en daar zijn we best trots op. Klanten ervaren onze aanpak daarbij als energiek, persoonlijk en gezellig. In onze langere trajecten vertellen horen we regelmatig dat we bijna als collega’s gezien worden. Dat ze zich thuis voelen op onze trainingslocaties en wij ervaren dat net zo.

Neem gerust contact op als je meer over ons wilt weten. Of kijk welke Green Belt, Black Belt of andere training we voor je ingepland hebben. We helpen je graag!

Suzanne Meinen

Partner, Master Black Belt springest logo Linkedin logo
Suzanne Meinen

Suzanne studeerde in 1998 af in Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Bij de KLM raakte ze zo enthousiast over Six Sigma dat ze besloot Black Belt te worden. Als partner bij Lean Six Sigma Groep helpt ze organisaties met duurzame resultaten.

Chris Snellen van Vollenhoven

Partner, Master Black Belt springest logo Linkedin logo

Chris is in 2006 afgestudeerd in bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode. Na zijn studie werkte hij als consultant voor Capgemini in voornamelijk de financiële dienstverlening en bij de overheid. Inmiddels is hij partner bij Lean Six Sigma Groep.

Remco Massaar

Lean Six Sigma Black Belt springest logo Linkedin logo

Remco is een ervaren trainer en consultant. Hij heeft al talloze Green en Black Belts opgeleid en begeleid bij hun eerste project in allerlei branches. De gestructureerde manier waarop Remco met de cursisten werkt wordt altijd erg op prijs gesteld.

Ward de Beer

Lean Six Sigma Black Belt springest logo Linkedin logo

Ward heeft veel ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening als projectmanager in een IT en operationele omgeving. Zijn passie is een bijdrage te kunnen leveren aan tastbare oplossingen op het gebied van strategie en output van verbeterprojecten.

Colin Mulders

Lean Six Sigma Black Belt springest logo Linkedin logo

Colin heeft ruim 15 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Daarnaast is hij Professional (Agile) Coach en gespecialiseerd in het begeleiden van (proces)veranderingen op de werkvloer, met veel aandacht voor de menselijke kant hierbij.

Luuk Muskens

Lean Six Sigma Black Belt springest logo Linkedin logo

Luuk heeft ervaring in de bouwsector en in de communicatiewereld. Hij houdt zich graag bezig met het opzetten van effectieve samenwerkingen om te komen tot een goede balans tussen klantwens en de mogelijkheden van een bedrijf.

Martin Vennix

Trainer/Consultant springest logo Linkedin logo

Martins grote drijfveer is het met impact werken aan het opstellen van verander trajecten én de implementatie daarvan. In diverse rollen in project- en operationele teams in o.a. de financiële dienstverlening heeft hij zich ontwikkeld tot specialist in effectief veranderen anno 2020.

Mark de Bruijn

Trainer/Consultant Linkedin logo

Mark is ondernemend, optimistisch, verbindend en innovatief. Zijn leiderschapsstijl typeert zich als participerend/ coachend. Hij adviseert graag bij groeps- en veranderingsprocessen binnen organisaties.

Bert de Greeff

Trainer/Consultant Linkedin logo

Bert heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leiden van veranderprojecten en procesverbeteringen en heeft verschillende managementrollen vervuld. Hij komt optimaal tot zijn recht in complexe omgevingen waarbij hij de verbetering aanjaagt, ontwerpt en realiseert.

Evan Nieuwburg

Trainer/Consultant springest logo Linkedin logo

Evan is een trainer/coach met jarenlange ervaring in managementfuncties in front- en backoffice omgevingen in de financiële sector. Als Black Belt en Agile Coach is hij als trainer helemaal in zijn element.

Gert Kamphuis

Trainer/Consultant springest logo Linkedin logo

Gert is gedreven, enthousiast en goed in staat verbinding te maken met de deelnemers. Hij heeft een sterk analytisch inzicht, werkt gestructureerd en behaalt resultaat door goed gebruik te maken van feedback.

Andre Hoogstad

Trainer/Consultant Linkedin logo

André wordt als ervaren professional gekenmerkt door een hoge mate van ontwikkelgerichtheid. In uiteenlopende leidinggevende functies heeft hij de nodige verander-, fusie- en implementatietrajecten begeleid.

Annuska Versluis

Financiele Administratie Linkedin logo

Annuska, met bijna 20 jaar boekhoudkundige ervaring zorgt zij ervoor dat de financiële administratie bij Lean Six Sigma Groep op rolletjes loopt.

Eya Wubben

Projectmanager Linkedin logo

Eya, Lean Six Sigma Green Belt, heeft binnen onze organisatie een combinatie-functie van trainer en projectmanager. Eya is enthousiast en ambitieus en begeleidt anderen graag in hun ontwikkeling.

Christiaan Neeteson

Online Marketing Manager Linkedin logo

Christiaan is verantwoordelijk voor de Online Marketing en website. Hij is enthousiast in het onderzoeken wat mensen drijft en de achterliggende mechanismen hiervan in kaart te brengen.

Claudia Vogelaar

Office Manager Linkedin logo

Claudia heeft 30 jaar ervaring in het voeren van administratieve en financiële processen. Naast de functie als Office Manager bij Lean Six Sigma Groep heeft zij een eigen onderneming in het geven van medische (sport)massages.

Sigrid Goedhart

PA/Office Manager Linkedin logo

Sigrid is verantwoordelijk voor het kantoor als PA en Office Manager. Plannen en organiseren is echt haar ding. Samen met de collega’s van de Backoffice zorgt zij dat dat alles top geregeld is.

Lian Eleuwarin

Backoffice Support Linkedin logo

Lian studeert Office Management aan de hogeschool Rotterdam waardoor ze als stagiaire binnenkwam bij Lean Six Sigma Groep. Nu ondersteunt ze de back-office in de waar nodige werkzaamheden.

Rosa van Burken

Marketing Support Linkedin logo

Rosa studeert momenteel Management aan de Hogeschool Rotterdam. Na haar stage binnen onze organisatie is zij begonnen op de back office afdeling en ondersteunt zij daarnaast de marketing waar nodig.