fbpx

Volg al onze Lean trainingen nu eenvoudig online!

24-05-2024 Geplaatst door Redactie

Beste (potentiële) deelnemer,

Het is een bijzondere tijd waarin er veel gaande is. Veel van ons werken vanuit huis en we passen op met fysieke contacten. Vanuit deze nieuwe realiteit zijn wij als advies en opleidingsbureau aan de slag gegaan om een online trainingsprogramma op te zetten. Immers zo kunnen deelnemers ook vanuit huis deelnemen aan onze trainingen. In dit nieuwsbericht willen we je hier meer over laten weten.

Voor ons was het simpelweg digitaliseren van onze dienstverlening niet voldoende. Wij wilden er zeker van zijn dat het op zijn minst zo goed was als onze fysieke dienstverlening. Met gepaste trots kunnen wij wel beweren dat dit goed is gelukt.Sinds een aantal weken zijn onze trainingen en workshops succesvol omgezet naar onze virtuele leeromgeving. De feedback van deelnemers is erg goed. Ze zijn enthousiast over de behandelde inhoud, dynamiek met de deelnemers en de interactie met de trainer.

Zie hieronder voor meer informatie over onze online opleidingsprogramma én een aangepast Green Belt programma.Daarnaast hebben we ook onze coaching en implementatie diensten grotendeels gedigitaliseerd. Zo begeleiden we digitale dag- en weekstarts en faciliteren we workshops via onze online omgeving. Hier vertellen we je graag meer over tijdens een webinar over uitdagingen online werken.

Green Belt Online Special

Graag willen we een aangepaste versie van de Lean Six Sigma Green Belt training onder de aandacht brengen. In deze training van 10 bijeenkomsten van 3 uur doorlopen deelnemers het programma van de Lean Six Sigma Green Belt opleiding. Deze opleiding is speciaal ontworpen voor deelnemers die het volgen van een opleiding om hun werk of de verzorging van kinderen heen willen plannen. Afgelopen donderdag zijn we gestart met de eerste versie van deze speciale training. Op woensdag 22 april starten we met de tweede Green Belt training in deze vorm voor het tarief van € 1.795,-. Mocht je hier meer over willen weten of de ervaringen van een deelnemer willen horen, neem dan gerust contact met ons op of meld je aan.

“Mijn ervaring met de online training is zeer positief en de effectiviteit van de training heeft mij erg verrast…. De opleiding was heel goed te volgen, mede ook door jouw [trainer] professionaliteit en discipline met betrekking tot de ‘mute’ functie en de ‘break-out’ sessies. Het was zelfs mogelijk om in kleine groepjes opdrachten uit te voeren, geluid en beeld waren prima. Een aanrader, zeker in deze bizarre tijden. Top!” ~Yvonn, Orthopedagoog

Ondersteuning bij online werken

Wij ondersteunen bedrijven om bijvoorbeeld dag- en weekstarts op afstand te laten werken en begeleiden in het omgaan met online werken in teams. Mocht je hier mee informatie over willen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

Om organisaties in deze hectische tijden te ondersteunen bieden we komende tijd geregeld online speeddating aan en webinars. Bij een online speed date krijgen deelnemers de gelegenheid om met een consultant in gesprek te gaan over de uitdagingen van online werken. Bij de webinars gaan we aan de slag met een aan Lean Six Sigma gerelateerd onderwerp. Deelname aan het speed daten of de webinars is kosteloos. Houd hiervoor onze LinkedIn-feed in de gaten. De volgende speed date zal volgende week plaatsvinden op dinsdag 14 april om 11:00.