Nieuwe trainingslocatie Amstelveen

15-06-2024 Geplaatst door Redactie

Sinds gisteren heeft Lean Six Sigma Groep een nieuwe trainingslocatie in Amstelveen. Het kantoor komt in plaats van de ruimte die ze gebruikte in Amsterdam-Zuid. Naast Amstelveen heeft Lean Six Sigma Groep nu vaste trainingslocaties in Den Haag en Doorn. Bij de nieuwe locatie ten zuiden van Amsterdam kun je makkelijk parkeren. Ook is het pand met openbaar vervoer bereikbaar.

Maar waarom deze nieuwe locatie? We vragen het Ward de Beer, trainer bij Lean Six Sigma Groep. Gisteren mocht hij de eerste Green Belts opleiden in het nieuwe pand.

Ward: “Hiervoor gebruikten we een ruimte in Amsterdam-Zuid, maar die werd te klein. Het bedrijf waarmee we de ruimte deelden werd ook groter. Vandaar de stap.”

De nieuwe locatie bestaat uit één volledige trainingsruimte en een kleine kantoorruimte. “Het pand biedt voldoende bewegingsruimte.”, vertelt Ward, “Buiten de ruimte zelf kunnen we bijvoorbeeld ook het restaurant gebruiken voor lunch of oefeningen.”

Ward kijkt terug op een geslaagde eerste dag. Ward: “Het was nog wel even wennen. Maar ik merk dat het een rustige ruimte is in een prettige omgeving. Ik verwacht dat de cursisten er geconcentreerd kunnen werken.”.

De nieuwe locatie in Amstelveen kun je vinden aan de Startbaan 8, 1185 XR Amstelveen.