Nieuwe trainingen: Scrum Master en Lean Agile Coach

16-06-2024 Geplaatst door Redactie

We willen je graag onze nieuwste trainingen onder de aandacht brengen, de  Scrum Master  en  Lean Agile Coach.

Scrum Master training – In deze training doe je 2 dagen lang oefensessies, waarbij je uiteindelijk je Scrum Master-titel behaalt. Hierin ontwikkel je voornamelijk jouw vermogen om jouw project zelfstandig te implementeren. Bovendien zullen onze professionele experts je begeleiden om ervoor te zorgen dat jouw project een succes wordt. De training omvat de theorie als basis die je begeleid bij de methodologie en met coaching wordt je begeleid om het geleerde in de praktijk te implementeren waarbij je leert hoe je jouw project moet beheren en verbeteringen doorvoert. Na afloop heb je de mogelijkheid om een ​​examen af ​​te leggen en het certificaat te behalen voor Scrum Master-professional.

Lean Agile Coach training – Binnen vier dagen wordt jij opgeleid als professioneel Lean Agile Coach. Je leert hoe je veranderingen kunt doorvoeren in processen én bij mensen. Verder leer je teams te coachen om tot een beter resultaat te komen en de Agile mindset uit te dragen.

Veel trainingen zijn gericht op processen maar wat veel mensen over het hoofd zien, is dat het óók een verandering betekent in het gedrag van mensen. Tijdens de opleiding Lean Agile Coach leer je niet alleen een productievere omgeving te creëren maar help je ook teams om alles uit zichzelf te halen en ze bewust te maken van hoe Agile het team kan helpen om tot betere resultaten te komen.

Na de Lean Agile Coach opleiding afgerond te hebben ben je in staat om binnen de Lean filosofie de Agile principes door te voeren binnen jouw organisatie zowel op individueel-, team-, afdeling- en managementniveau.

Om het makkelijker te maken voor groepen en bedrijven bieden we de mogelijkheid om onze training aan te passen aan de verwachtingen van jouw bedrijf. Ook kunnen we onze training op jouw locatie geven met onze incompany trainingen.

Wanneer je meer informatie wil, blijf op de hoogte van onze trainingen