fbpx

Nieuwe locatie Green Belt Bootcamp 3 september wordt Evoluon Eindhoven

In oktober 2013 gaf de Duitse band Kraftwerk er vier 3D-concerten. De Stichting “Vrienden van” streeft ernaar het gebouw te herstellen als icoon voor technologie en vooruitgang. En nu is bekend dat we er op 3 september een Green Belt opleiding starten. We hebben het natuurlijk over het Evoluon in Eindhoven. 

Eindhoven is één van de steden waar we met enige regelmaat komen, ondanks dat het niet tot onze hoofdlocaties behoort. Maar we komen er graag. En zeker als we een training kunnen geven op zo’n mooie locatie als het Evoluon.

De Green Belt training in Eindhoven is een zogenaamde Bootcamp. In 5 dagen leer je dan alle theorie die hoort bij de Green Belt. Dat maakt de opleiding snel, intensief en aantrekkelijk geprijsd. Je ontwikkelt competenties om verbetertrajecten te leiden en veranderingen te borgen. Na afloop van de training ben je in staat om als projectleider verbeterprojecten binnen je organisatie uit te voeren. Een praktische opleiding dus, die je direct in je eigen werkomgeving kunt toepassen.

Bovendien ga je direct in de praktijk aan de slag met een verbeterproject. In je bestaande praktijk ga je op zoek naar een project. Hoewel zo’n praktijkopdracht niet verplicht is, raden we dit wel aan. Je laat daarmee zien dat je de tools en technieken beheerst. En je leert er heel veel van natuurlijk. Bovendien is het succesvol afronden van een Lean Six Sigma project verplicht als je je Green Belt certificaat wilt halen.

►Ik schrijf me direct in

►Help me bij mijn keuze