fbpx

Green Belt to Black Belt

De verdieping richting Black Belt?

Je hebt je Lean Six Sigma Green Belt opleiding gevolgd en bent daarmee succesvol aan de slag gegaan binnen jouw organisatie en hebt met je team verbeteringen succesvol doorgevoerd. Dit smaakt naar meer verdieping en kennis. Green Belt to Black Belt opleiding IcoonAls je daaraan denkt dan is een Green Belt to Black Belt opleiding bij Lean Six Sigma Groep een interessante keuze.

Samen met je mede trainees vorm je meestal een gevarieerde groep qua type werkgebied en leeftijd. Onderwijs, zorg, overheid, industrie, ZZP/consultant, dienstverlening zijn allemaal goed vertegenwoordigd in de groepen die je zijn voorgegaan.

Green Belt to Black Belt Training

Wat deze opleiding uniek maakt is enerzijds de technische verdieping en anderzijds de verdieping op de zachte kant van veranderen. Ook leer je daarbij nog beter te verbeteren binnen het dagelijks uitvoeren van je werkproces en hoe om verandertrajecten aan te laten sluiten op organisatiedoelen. Hierbij worden ook elementen uit het Agile gedachtengoed in onze aanpak gebruikt. Dit komt allemaal samen in ons Lean Agile model.

In de 10-daagse training die onder is verdeeld in 5 verdiepende 2-daagse modules, worden de leerstof en de praktische oefeningen en discussies steeds belicht vanuit de drie cirkels.
Je gaat in ieder geval werken met Policy Deployment, geavanceerde Lean-tools en coaching & beïnvloeding. Ligt je hart daarnaast bij data analyse? Dan zul je wellicht ook het Six Sigma-blok kiezen. Wil je meer weten over Agile en Scrum en hoe je dit in je organisatie kunt toepassen? Dan is het Agile-blok wat voor jou. En misschien wil je beide. Dat kan allemaal. Je kan zelf kiezen welke modules (Lean Six Sigma en/of Lean Agile) je wilt volgen. Onze trainers helpen je graag met het maken van die keuze.

Praktijkopdracht

We helpen je ook graag met het kiezen van je praktijkopdracht. Je mag daarover een presentatie houden waarbij je niet alleen van de trainers maar ook van de groep feedback krijgt die zowel voor jou als voor de groep nuttig zijn.

Word jij Black Belt?

Waar je ook werkt en wat je ook doet, je bent altijd bezig met één of meer werkprocessen en het kan daarin altijd beter. We helpen je hierbij graag zodat je zelf een goede Black Belt wordt en jij je organisatie weer beter kunt helpen om als geheel beter te worden.

► BEKIJK HIER ONS AANBOD VOOR DE GREEN TO BLACK BELT TRAININGEN