Leanspiratie bedrijfsbezoek Fokker Services in Hoofddorp

15-06-2024 Geplaatst door Redactie

Vrijdag 10 juni zijn wij met een groep van 20 personen afkomstig van verschillende organisaties op Leanspiratie bezoek geweest bij Fokker Services in Hoofddorp. Doel van dit bedrijfsbezoek was enerzijds om elkaar te inspireren om met het Lean gedachtengoed aan de slag te gaan en anderzijds om ervaringen met elkaar te delen.

Fokker Services is een geïntegreerde, op kennis gebaseerde dienstenorganisatie die samenwerkt met fabrikanten, eigenaren en exploitanten van vliegtuigen in de voortdurende concurrerende werking van hun vloot door de technische betrouwbaarheid van verzending (TDR) en het passagierscomfort te verhogen en de directe bedrijfskosten (DOC) te verlagen.

Korte presentatie

Na een korte presentatie werden de deelnemers rondgeleid in de bedrijfshal om te zien en te beleven hoe continue verbeteren bij Fokker in de praktijk wordt gebracht. Afsluitend werd er onder het genot van een hapje en drankje een discussie gevoerd over het verbeterpotentieel bij Fokker. De deelnemers waren een ervaring rijker, en Fokker had relevante en gedegen adviezen gekregen over hoe verder te verbeteren.

Leanspiratie bedrijfsbezoek bijwonen?

Ook een Leanspiratie bedrijfsbezoek bijwonen? Of jouw organisatie opgeven om jouw Leanspiratie te delen? Kijk op www.leanspiratie.nl  of stuur een mail naar info@leansixsigmagroep.nl.