fbpx

Lean voor Gemeenten

24-05-2024 Geplaatst door Redactie

Slimmer werken met betrokken en verantwoordelijke medewerkers. Hiervoor is Lean in de gemeentelijke praktijk een beproefde methode. Benieuwd hoe andere gemeenten dit doen en wat de laatste actuele ontwikkelingen zijn? Werk je bij een gemeente in een leidinggevende of adviseursfunctie? U bent dan van harte uitgenodigd voor een inspirerende middag.

Na een welkomstwoord door de gemeente Amersfoort, vertelt programmamanager Frans van Drielen uitgebreid over de programmatische aanpak van Lean in de gemeente Den Haag. EIFFEL en Lean Six Sigma Groep nemen u vervolgens mee in een praktische workshop over de uitrol van Lean in uw organisatie. Daarbij leggen we de relatie met actuele ontwikkelingen zoals Scrum en Agile werken. Daarnaast bezoeken we de werkvloer van de gemeente Amersfoort, waar goed zichtbaar is hoe zij Lean heeft geïmplementeerd. Beide sessies worden twee keer gegeven zodat u aan beide deel kunt nemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Programma donderdag 12 oktober

13.00 uur
Ontvangst

13.30 uur
Start plenair deel met
Welkomstwoord door de gemeente Amersfoort
Plenaire spreker Frans van Drielen, programmamanager Lean van de gemeente Den Haag

14.30 uur en 15.30 uur
Start parallelsessies
Workshop EIFFEL/ Lean Six Sigma Groep: de uitrol van Lean in uw organisatie
Gemba Amersfoort: bezoek op de werkplek

16.45 uur
Afsluiting met een drankje

17.30 uur
Einde

Werk je bij een gemeente in een leidinggevende of adviseursfunctie en wil je je hiervoor aanmelden? Klik dan hier om u aan te melden voor deze inspirerende middag.