fbpx

Lean Six Sigma Groep ontvangt wederom Cedeo-erkenning!

16-07-2024 Geplaatst door Redactie

Ook voor de komende twee jaar mogen wij het predikaat ‘Cedeo-erkend’ voeren voor onze opleidingen! Lean Six Sigma Groep bestaat nu ruim 5 jaar. En elke dag werken we keihard om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen blijven bieden. De waarderingen voor onze internationaal geaccrediteerde opleidingen behoren op Springest met een ruime 9 tot de hoogste in onze markt. Het is dan geweldig dat een officieel en objectief instituut als het Cedeo deze erkenning van onze klanten bevestigt in een eigen onderzoek.

Cedeo heeft ons beoordeeld op zowel kwantitatieve als kwalitatieve criteria. De kwanitatieve criteria hebben betrekking op onze bedrijfscontinuïteit, uitgedrukt in het aantal opdrachtgevers, de jaaromzet en professionaliteit van de interne organisatie. De kwalitatieve criteria gaan onder andere over de wijze waarop wij onze producten blijven verbeteren en de resultaten van een door het Cedeo uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek. Het tevredenheidscijfer was een 9,4! Er is grote tevredenheid over onze dienstverlening, de trainers en het inhoudelijke programma (actueel, praktijkgericht en afwisselend)

Dit is wat onze klanten het Cedeo hebben teruggegeven:

“Toen ik na een lang dienstverband op zoek ging naar wat ik echt wilde, kwam ik uit bij de systematiek van Lean & Six Sigma maar ik dacht dat dit alleen geschikt was voor fabrieken. Vervolgens ben ik me erin gaan verdiepen en heb online een Yellow Belt gedaan. En toen was mijn interesse gewekt. Daar ligt mijn toekomst. Nadat ik enkele aanbieders heb vergeleken, heb ik contact met LSSG opgenomen. Daar ben ik enorm goed geholpen. De trainer die ik aan de lijn had heeft met mij meegedacht en goede adviezen gegeven. Dat heeft ertoe geleid dat ik uiteindelijk een traject ‘Green Belt to Black Belt’ in Zuid Afrika ben gaan doen. Alles is super geweest.”

“Het is het 100% waard geweest”

“LSSG denkt echt met je mee om tot de beste oplossing te komen”

“Het is een kleinschalig instituut waar alles goed geregeld wordt”

“De praktijk sloot goed aan op hetgeen op de website stond vermeld”

“Men handelt heel snel en geeft goede informatie”

“Het zijn enthousiaste mensen”

“Men weet een juiste koppeling tussen theorie en praktijk te maken”

“De grote mate van betrokkenheid bij de trainers”

“LSSG geeft je handvatten maar maakt je vooral duidelijk dat je niet verplicht bent om alles te gebruiken. De theorie is een hulpmiddel”

“Iedereen is erg bereidwillig om je te helpen. Daarnaast was de sfeer in de groep goed en heeft de trainer veel ervaringen met ons gedeeld.”

Het Cedeo sluit af met de opmerking dat alle respondenten enthousiast zijn om LSSG aan te bevelen aan anderen. Kijk, dat motiveert ons nu om steeds dat extra stapje te blijven zetten. Aan al onze klanten een groot dankjewel. En voor wie nog twijfelt zich in te schrijven, jullie weten ons te vinden. We denken graag met je mee.