Succesvol verbeteren en vernieuwen

Lean Six Sigma Groep is sinds 2012 actief in het aanbieden van trainingen, coaching en implementaties op het gebied van de Lean, Agile en Six Sigma methodiek. Wij helpen om verandering binnen organisaties mogelijk te maken, zodat klantentevredenheid stijgt en kostenreductie plaatsvind. Met een pragmatische aanpak op verschillende niveaus binnen organisaties trainen, certificeren, coachen en implementeren wij effectief Lean, Agile, Scrum en Six Sigma.

Iedere organisatie is uniek. Het werkend krijgen van verandering is daarom elke keer anders. Onze bedoeling is om organisaties echt te helpen om het verbeteren werkend te krijgen. Dit doen we met het credo voordoen, samen doen en zelf doen.

Wat is Lean, Six Sigma en Agile?

Wij helpen zelfstandigen, medewerkers en hele organisaties met de volledige theoretische en praktische kennis van Lean, Agile, Scrum en Six Sigma om daarmee succesvol verbeterprogramma’s te implementeren.

Processturing verbeteren kan met diverse principes. Het implementeren hiervan helpt organisaties effectiever werken. Alle methodes streven ernaar om vanuit de visie van een organisatie waarde te leveren voor de klant door een product of dienst te leveren. Maar wat zijn het eigenlijk voor methodes en waar komen ze vandaan? Welke sluit het beste aan bij jouw organisatie, bedrijf of situatie?

Bekijk alle artikelen

Wat zeggen onze cursisten over ons?

Benjamin Guichelaar - Green Belt

Het was een hele goede en fijne trainer. Hij nam goed de tijd om zaken uit te leggen en kwam met veel voorbeelden waardoor het gemakkelijk was jezelf de stof eigen te maken. Ik zou de Lean Six Sigma groep zeker aanraden aan andere collega’s die op zoek zijn naar een goede opleiding in dit vakgebied.

Huub van Iterson - Green Belt Bootcamp

De bootcamp had een fijn tempo waarbij wij het geluk hadden dat er een weekend tussen zat. Er was genoeg ruimte voor vragen zowel uit de eigen omgeving, als voor cursusonderwerpen. De hele bootcamp was praktijkgericht met mooie verhelderende anekdotes en filmpjes. Heel veel zin om er mee aan de slag te gaan!

Johan - Green Belt

Super training van een deskundige en enthousiaste trainer. Duidelijke uitleg met veel praktijkvoorbeelden. Ook voorbeelden uit de eigen organisatie worden besproken. Kortom een training die je moet volgen. Een training waar je echt iets van leert en kan gebruiken in de praktijk.

Mandy Los - Orange Belt

Het was een energieke training, de informatie die we kregen konden we gelijk oefenen door de praktische opdrachten die we met elkaar uitvoerden. Hierdoor bleef de informatie hangen en prikkelde het tot nadenken over de implicaties in eigen werk. Groepsgrootte was prettig, trainer enthousiast, helder en uitnodigend om actief mee te doen en vragen te stellen. Snacks e.d. goed verzorgd. Zeer positieve ervaring.

Nico de Vrij - Orange Belt

Ik vond de training erg sterk. De docenten stonden boven de materie en maakten de stof levend door het te illustreren met praktijkvoorbeelden. Zij waren goed in staat de stof op een heldere manier over te brengen. De praktische bruikbaarheid is groot. Aan het einde van de training ben je super gemotiveerd om het geleerde toe te passen in de eigen dagelijkse praktijk.

De training heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Peter - Green Belt

Ontspannen training met voldoende tijd voor vragen.Daarnaast was het een goede locatie en lunch.Voorafgaand aan de training was ik aan het twijfelen of ik niet meer een lean opleiding moest volgen, maar na het eerste blok was duidelijk dat ik de juiste opleiding had geselecteerd.

Laatste nieuws

De rol van de Black Belt in vier hoofdstukken

Ontdek de essentiële rol van een Black Belt in Lean Six Sigma. Leer hoe deze deskundige bijdraagt aan projecten, teams en verbeteringen. Ontdek de essentiële rol van een Black Belt in Lean Six Sigma in vier fascinerende hoofdstukken! Lees meer pijltje naar rechts

Lean en het primaire proces

In de wereld van bedrijfsvoering is het primaire proces als het kloppende hart van een organisatie. Het levert waarde aan klanten en drijft de groei aan. Ontdek hoe Lean dit proces kan optimaliseren voor efficiëntie, klantgerichtheid en duurzaam succes! Lees meer pijltje naar rechts

Praktijkopdracht voor Black Belt-certificering

Ontdek hoe het succesverhaal van een Black Belt praktijkopdracht bij een Nederlandse bank leidde tot aanzienlijke procesverbeteringen en leer de essentiële tips voor een geslaagde Black Belt-certificering! Lees meer pijltje naar rechts

Black Belt certificering

Er worden geregeld vragen gesteld hoe je je kunt certificeren als Black Belt. In dit artikel alle informatie hierover op een rij. Lees meer pijltje naar rechts

Wat kan je met een Green Belt training

Duik in de wereld van Green Belt Training! Leer alles over deze dynamische training, hoe het je vaardigheden versterkt en welke impact het kan hebben op je loopbaan. Benieuwd naar meer? Lees hier verder! Lees meer pijltje naar rechts

Onze klanten & partners

Lunet Zorg
logo_afeer
logo_booking
logo_Carglass
logo_euro-caps
logo_feenstra
logo_Keamingk
logo_kubion
logo_LVNL
logo_Ministerie-BuZa
logo_nts-group