Effectief communiceren en Lean management

25-06-2024 Geplaatst door Redactie

Op 27 mei organiseren ‘win-win communicatie’ en Lean Six Sigma Groep een training in Den Haag. Tijdens deze training leren we een effectieve manier van communiceren met een goed resultaat voor alle partijen.

Effectief communiceren in situaties waarin we het niet eens zijn met elkaar is iets wat de meesten van ons niet van nature doen. Hierdoor ontstaan irritaties wat de verdere samenwerking niet ten goede komt en blijven potentiele mogelijkheden liggen. Tijdens verandertrajecten kan deze manier van communiceren worden ingezet.

Effectief communiceren en Lean management

De training wordt gegeven door Leo Sonneveld, die de Black Belt training bij ons heeft gevolgd, en Aikidoka Anita Paalvast, beiden werkzaam bij winwincommunicatie.nl .

Leanspiratie is opgezet als netwerk voor organisaties rondom om kennis over Lean Six SIgma toepassing uit te wisselen, en ook als netwerk voor individuen om te kijken naar het vergroten van toegevoegde waarde in je persoonlijke leven; persoonlijk Lean.
Tijdens deze Leanspiratie bijeenkomst bieden wij de gelegenheid om ervaring op te doen met de theorie en de praktijk van win-win communicatie en Aikido. Meer bereiken met minder energie en weerstand weten om te buigen in medestand zijn Aikido concepten die goed aansluiten bij de filosofie van Lean Six Sigma.

Tijdens deze bijeenkomst gaat u dit via simpele fysieke oefeningen ervaren.

Meer informatie training

Op woensdag 27 mei 2015 bent u van harte uitgenodigd om deze training bij te wonen in Den Haag. Inclusief een maaltijd zijn de kosten hiervoor €25.-

De plekken zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Stuur een email naar info@leansixsigmagroep.nl met naam, eventueel bedrijfsnaam, en adres voor uw inschrijving.
Graag tot 27 mei!