fbpx

Welke Green Belt past bij jou?

16-07-2024 Geplaatst door Redactie

Zie je op je werk dat processen moeizaam verlopen? Vind je dat ook zonde van jullie tijd, inspanning en geld? Je kunt ervoor zorgen dat  minder tijd, geld en menskracht verspild wordt. Je kunt je organisatie echt  verbeteren. Met Lean Six Sigma. Het is een wereldwijd bewezen methodiek voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van processen en organisaties.

We leren je focussen op wat klanten écht belangrijk vinden. En dit te realiseren in processen. Niet meer en niet minder. Met deze benadering reduceer je kosten, zijn klanten tevredener en verkort je doorlooptijden. De kracht van Lean Six Sigma is dat we gebruik maken van bestaande kennis en ervaring van mensen.

Is Lean Six Sigma iets voor jou?

We helpen je bij je keuze. Als je hieronder de brochure van je interesse downloadt ontvang je een aantal e-mails waarin we je uitleggen:

  • Hoe Lean Six Sigma in je situatie past;
  • Welke Lean Six Sigma opleiding geschikt is voor jou;
  • Of onze manier van opleiden bij je past;
  • Een herinnering hoe je je kunt inschrijven voor een opleiding.

Download nu de brochure van je interesse:

Orange Belt        Green Belt        Black Belt

Je komt dan op een formulier waarbij je slechts drie velden hoeft in te vullen.

Weet je niet precies welke brochure je moet kiezen? Kies dan voor de Green Belt. Dat is de meest gewilde opleiding. Wees gerust, via de mail hoor je nog welke Lean Six Sigma opleiding de meest interessante voor jou is.

Het is geheel vrijblijvend, en kost je niets. Maak jij straks je organisatie slagvaardig?

“Een zinvolle en vooral praktische training waarmee je direct aan de slag kunt.”
– Stefan Lochs – Green Belt

Welke Green Belt past bij jou?

De Green Belt training bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Je leert hoe je bedrijfsprocessen kunt verbeteren door problemen en verspillingen in processen op te sporen, te analyseren en te reduceren. Het gaat niet alleen om besparen maar ook om processen alleen datgene te laten doen waar de klant voor betaalt. De toegevoegde waarde voor de klant staat hierbij centraal. Na het afronden van de Green Belt ben je in staat dit toe te passen binnen je organisatie.

Wij bieden de Green Belt in 2 varianten aan:

  • De 7- daagse Green Belt: is onze reguliere training en de meest gekozen variant.

In 7 dagen, verdeeld over een periode van 3 maanden, leer je alles met betrekking tot Lean Six Sigma.  We besteden veel tijd aan eigen ervaringen en projecten. Ook leer je Lean Six Sigma toe te passen aan de hand van praktijkopdrachten.

  • De 5-daagse bootcamp heeft de kortste doorlooptijd en is hierdoor een stuk intensiever. Tijdens de Green Belt bootcamp behandelen we hetzelfde curriculum als tijdens de reguliere 7-daagse training en kun je na 5 dagen al aan de slag met je praktijkopdracht.

Kortom! De reguliere Green Belt is inhoudelijk vergeleken de bootcamp hetzelfde. Je behandelt dezelfde stof in een kortere tijd. Doordat de training in 5 opeenvolgende dagen gegeven wordt is er minder herhaling nodig. Alle stof van de vorige dag zit immers nog fris in het geheugen. Wil je sneller en in een korte tijd je Green Belt certificering behalen? Kies van voor de Green Belt bootcamp!

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Ons actueel trainingsoverzicht bekijk je hier.