fbpx

Wat kan je met een Green Belt training

Banner met mensen en tekst Wat kan je met een green belt training

Nadat je een Greenbelt training hebt gevolgd ben je bekend met de 5 fases van DMAIC en je weet wat de belangrijke aspecten zijn van verandermanagement. Daarnaast heb je ook kennisgemaakt met het Lean Agile managen van je dagelijkse processen zodat je ook langs die kant verbeteringen kunt gaan realiseren. Hoe nu verder?

Om je opgedane theoretische kennis in de praktijk te brengen is het een goed idee om binnen je organisatie een verbeterproject op te pakken samen met de mensen uit het proces. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten. Jij helpt de organisatie efficiënter te worden én je kunt hierdoor je Green Belt certificaat halen. Wellicht ga je nog meerdere verbeterprojecten op pakken als je eenmaal de smaak te pakken hebt. Je zult merken dat je steeds beter in staat bent om verspilling en variatie te identificeren. Ook zul je beter worden in het hanteren van de tools maar ook het faciliteren van workshops, Kaizens etcetera, binnen je project.

En natuurlijk is een Green Belt opleiding een verrijking voor je CV. De kennis van continu verbeteren is toepasbaar in alle branches en banen.

Sommige uitdagingen die je tegen komt zullen complexer zijn en de geleerde Green Belt tools blijken dan niet altijd toereikend. De tools en verdere aanpak die je dan nodig hebt vormen onderdeel van de vervolg training: Black Belt.

Wil je meer weten over het volgend van een Green Belt training en wat je mogelijkheden zijn? Kijk dan op de Green Belt trainingpagina en wellicht ook al voor de Black Belt opleiding op de Black Belt trainingpagina!

  Aan de slag als Lean Six Sigma-professional?


  Lean Six Sigma is als methode bewezen effectief bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. Daarom is er een veelvoud aan Lean Six Sigma-loopbaantrajecten beschikbaar. Een exponentieel groeiend aantal bedrijven wil een breed scala aan functies laten vervullen door kandidaten die bedreven zijn in het toepassen van de principes van Lean Six Sigma.

  Werkgevers als Tesla, Grolsch, KVK, Stedin, Teva Pharmaceuticals, ING en Volkswagen zijn actief op zoek naar professionals met Lean Six Sigma certificering om een ​​verscheidenheid aan functies te vervullen, zoals

  • Lean Six Sigma-adviseur

  • Lead Manufacturing Engineer

  • Lean Manager logistiek

  • Continuous improvement manager

  • Change agent

  • Quality Engineer

  • Directeur, Performance Excellence

  Neem nu contact op!

  Wil jij aan de slag gaan met Lean Six Sigma maar weet je nog niet precies hoe? Heb je vragen of wil je je doelen of plan bespreken? Neem contact op met een van onze enthousiaste (Master) Black Belts voor een gratis adviesgesprek. Wij helpen je graag!