Incompany trainingen

Op maat gesneden trainingen voor jouw organisatie

Lean Six Sigma Groep geeft Incompany trainingen

Lean Six Sigma Groep biedt zowel open inschrijvingen- als Incompany trainingen aan. Incompany trainingen zijn op maat gemaakt en voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers. Er zijn verschillende Incompany trainingen denkbaar.

Enkele voorbeelden van Incompany trainingen:

  • Introductietraining in Lean, Agile, Six Sigma of Lean Agile Six Sigma. Dit zijn Incompany trainingen die uiteen lopen van een halve dag tot anderhalve dag.
  • Training voor projectleiders van verbeterprojecten (op  Green Belt  of  Black Belt  niveau). Dit zijn de open inschrijvingstrainingen, maar dan specifiek gemaakt voor uw organisatie. De cursisten voeren een eerste verbeterproject uit naast de training.
  • Training voor leidinggevenden. Het succesvol aansturen van verbeterprogramma’s vergt een bepaalde stijl van leidinggeven voor managers en directieleden. Deze Incompany training leert managers het meeste uit verbeterinitiatieven te halen en een cultuur van continu verbeteren te realiseren.

Afhankelijk van jouw wensen en situatie zijn er verschillende opties mogelijk. Hier begeleiden we je graag bij. Een voorbeeld van een incompany training kan je hier lezen.

Advies op maat door Lean Six Sigma Groep 

Wil je meer weten?

Voor meer informatie of voor een voorstel op maat kun je contact met ons opnemen per email of telefonisch met nummer 088-5326700.

    Contactformulier

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.