Vernieuwde richtlijnen omtrent COVID-19

Geplaatst op 20 maart 2020 door Redactie

Beste (potentiele) deelnemers,

 

Hierbij informeren we je in het licht van de maatregelen van het kabinet en de adviezen van het RIVM rondom Covid-19.

RIVM

Ons basisuitgangspunt is dat we de richtlijnen van het RIVM naleven. Op basis van deze uitgangspunten nemen wij maatregelen in onze trainingen. Wij volgen de informatie die de overheid verstrekt op de voet en passen onze maatregelen aan waar nodig. De maatregelen hebben op dit moment met name betrekking op het beperken van verdere verspreiding van het virus en dus op extra aandacht voor een goede hygiëne.

Trainingen gaan door

Onze trainingen gaan door. De training vindt virtueel plaats. Als er echt een reden is om fysiek aanwezig te zijn, stem dit van te voren met ons af. Op de trainingslocatie volgen we de voorschriften als regelmatig handen wassen, geen hand geven en minimaal anderhalve meter afstand houden.

Thuis werken

Voor mensen die vanuit huis meedoen, bieden we de mogelijkheid aan de training online te volgen via een videoconference. De training wordt door de trainer gedaan, op locatie samen met de andere deelnemers (live aanwezig of via videoconference). Mensen die de training op afstand willen volgen, bellen in. Zij zien het trainingsmateriaal en de trainer en horen iedereen. Daarbij hebben we onze case aangepast zodat deze digitaal kan en kunnen we in groepjes werken (middels een break-out room) in de online omgeving.

Onze online trainingen

Schrijf je direct in.

Graag bedanken wij je voor het begrip en de medewerking.

Met vriendelijke groet,

Team Lean Six Sigma Groep