Online Leanspiratie April 2020

Geplaatst op 26 mei 2020 door Redactie

 

 

 

Op donderdag 11 juni organiseren wij een netwerkbijeenkomst over Lean in crisistijd. Hier willen wij je van harte voor uitnodigen! Hier willen wij je van harte voor uitnodigen!

In crisistijd de juiste dingen doen en de dingen juist doen….een hele uitdaging! Tijdens onze online Leanspiratie bijeenkomsten delen sprekers hun expertise en ervaringen over het verbeteren en overleven in de huidige crisis.

In deze exclusieve online netwerkbijeenkomst zal Ben van Asselt zijn ervaringen delen over het toepassen van Lean bij Lunet Zorg tijdens de corona crisis. Bij Lunet zorg zijn razendsnel tempo draaiboeken ontwikkeld met de collega’s van de werkvloer (waaronder artsen en verpleegkundigen) en is het dit geïmplementeerd met behulp van Kaizen.



Programma

16:00 – 16:15 Opening virtuele ruimte
16:15 – 17:15 Presentatie Ben van Asselt
17:15 – 17:30 Vragenronde

Locatie
Uitnodiging voor de virtuele ruimte volgt na aanmelding

Aanmelden
Als je deel wilt nemen, meld je aan door een e-mail te sturen, met als onderwerp “Leanspiratie”, naar info@leansixsigmagroep.nl of maak gebruik van de online event pagina.

Wij kijken uit naar je aanwezigheid!

Met vriendelijke groet,

Lean Six Sigma Groep

P.S.
Wees er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Meld je nu aan


Leanspiratie:

Leanspiratie is geboren vanuit de vraag van onze klanten om met elkaar in contact te blijven en elkaar te blijven inspireren op het Lean gedachtengoed. Het is een netwerk waarin ideeën en inspiratie wordt opgedaan om Lean toe te passen en toegevoegde waarde centraal te stellen.
In je leven en in je organisatie. We organiseren bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten van mensen rondom Lean. Wil je hier mee over lezen? Bekijk dan hier onze website.