fbpx

Den Haag

Op een industrieterrein aan de A12, daar bevindt zich onze trainingslocatie in Den Haag. En toch noemen cursisten het er “gezellig”, “gastvrij”, “prettig” en “alsof we thuis zijn”.

En wij voelen ons er ook thuis. Hier zit ons hoofdkantoor. De back office zit er en onze trainers/consultants komen er regelmatig om met elkaar te sparren over Lean, Agile, Lean Six Sigma, en de opzet van trainingen en implementatietrajecten.

In Den Haag hebben we twee trainingsruimtes, die we tevens gebruiken om examens af te nemen. De sfeer is gemoedelijk en onder een goede kop koffie of thee vinden inhoudelijke discussies plaats over verbeteringen in de organisaties van onze cursisten.

Tijdens de lunch loop je makkelijk naar buiten om bijvoorbeeld een kijkje te nemen bij het industriehaventje aan de Melkwegstraat of de Haagse bierbrouwer Kompaen.

Parkeren in Den Haag

Er zijn parkeerplekken voor cursisten. Neem van te voren contact met ons op, zodat we een plek voor je kunnen vrij houden op ons parkeerterrein. We kunnen je dan tevens uitleggen hoe je er komt.

Met het openbaar vervoer naar onze trainingslocatie te Den Haag

Met het openbaar vervoer is de trainingslocatie goed te bereiken. Vanaf Den Haag Centraal en Den Haag HS rijden bussen naar station Voorburg.

Op de site van de NS of Google kun je precies zien welke verbinding voor jou het handigst is.