Lean Six Sigma trainingen

Lean Six Sigma Groep biedt verschillende Lean Six Sigma trainingen aan op diverse kennisniveaus. Zit jouw training er niet bij? Of ben je op zoek naar een training gericht op jouw specifieke situatie en organisatie? Bekijk dan de Incompany trainingen of neem gerust contact met ons op.

Welke Lean Six Sigma trainingen zijn er?

Lean Six Sigma Yellow Belt training Yellow
Belt
Starter ½ dag

Maak kennis met Lean Six Sigma

Lean Six Sigma Orange Belt training Orange
Belt
Starter 2 dagen

Leer de basis van Lean Six Sigma

Lean Six Sigma Green Belt opleiding Green
Belt
Starter 5 - 7 dagen

Leer een verbeterproject te begeleiden

Lean Six Sigma Green to Black Belt opleiding Green To Black
Belt
Gevorderd 8 - 10 dagen

De overgang van Green Belt naar Black Belt

Lean Six Sigma Black Belt opleiding Black
Belt
Gevorderd 13 - 17 dagen

Leid de verbetering tot succes bij mens en proces

Lean Six Sigma Master Black Belt training Master Black
Belt
Gevorderd Maatwerk

Verbetering theorie en toepassing op het hoogste niveau

Waarom een Lean Six Sigma training?

Bij Lean Six Sigma staat de klantwens centraal in het proces. De bewezen methodiek helpt je deze op een efficiënte wijze in een organisatie door te voeren. Proces en kwaliteit staan centraal.

Lean Six Sigma trainingen leren je deze werkwijze in jouw organisatie en situatie door te voeren. De DMAIC-structuur (Define, Measure, Analyse, Improve en Control) staat centraal in de training; op een gestructureerde wijze concrete resultaten boeken met continu verbeteren.

Waarom een Lean Six Sigma training van Lean Six Sigma Groep?

Het écht werken krijgen van Lean Six Sigma, dat is waar wij als Lean Six Sigma Groep ons voor inzetten. In de trainingen is er ruimte voor eigen inbreng om samen de vertaling naar jouw situatie en organisatie te maken. Ook coachen we je graag tijdens jouw Lean Six Sigma traject, waar je één op één gecoacht wordt door één van onze consultants.

We zijn flexibel in de aanpak in onze opleidingen en trajecten. Vanaf de Green to Black Belt opleiding is het dan ook mogelijk jouw eigen traject te kiezen. Ben je meer van Lean Six Sigma? Volg dan de ‘klassieke’ Lean Six Sigma training. Ligt Six Sigma jou als persoon minder? Dan is het mogelijk de Lean Agile module te volgen.

Deze flexibele aanpak wordt mogelijk gemaakt door onze doorgewinterde consultants. Zij staan boven de materie en helpen graag in jouw ontwikkeling tot Lean Six Sigma professional. Zien we elkaar binnenkort?