Haal jij je Black Belt in Zuid-Afrika deze herfst?

Geplaatst op 27 juni 2018 door Suzanne Meinen

De training in Zuid-Afrika biedt je een 7-daagse Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt opleiding in het zonnige Kaapstad. Dit jaar is de training van 10 t/m 20 oktober. Meld je nu aan voor de Zuid-Afrika Leanspiratie middag of avond! 

Lean Six Sigma trainingen in Kaapstad Zuid Afrika

Je elf-daagse verblijf bieden je naast een intensieve Green Belt to Black Belt opleiding, voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de heerlijke omgeving. Eventueel kun je er ook een vakantie aan vast plakken.

Lijkt het je wat? Meld je dan vrijblijvend aan voor de Zuid-Afrika Leanspiratie middag of avond. We kijken dan wanneer het geïnteresseerden uit komt om een informatiemiddag of -avond te bij elkaar te komen.

Meer over het inhoudelijke deel van de training lees je op de trainingspagina over Zuid-Afrika. Ook vind je er ervaringen van deelnemers.

Tijdens de informatiemiddag of -avond gaan we uiteraard meer vertellen over de opleiding, je verblijf, activiteiten en de omgeving. We geven je antwoord op je vragen. En we willen graag een oud-cursist aan het woord laten over zijn of haar ervaring met de reis naar Zuid-Afrika. .

Geïnteresseerd? Meld je aan via ons contactformulier of stuur een mail naar info@leansixsigmagroep.nl. Bellen kan natuurlijk ook, op 088-5326700.