Groei en nieuwe collega’s

Geplaatst op 20 februari 2019 door Suzanne Meinen

Onze LSSG-familie groeit!

Ons team is weer gegroeid. We hebben 4 collega’s erbij. Gezinsuitbreiding in de LSSG-familie zoals wij dat hier noemen. Graag stellen we ze voor:

Nieuwe collega's bij Lean Six Sigma Groep

Luuk Muskens, hij komt het team van consultants versterken. Je zult hem zien tijdens trainingen en implementaties. Eya Wubben, zij gaat met diverse projecten binnen Lean Six Sigma Groep aan de slag. Sebastian Swirydowicz, hij is onze nieuwe Online Media Manager en zorgt ervoor dat ons team vindbaar is en blijft. En last but not least Frouke Franken, zij focust zich op ons Lean Agile project.

Nieuwe trainingen – Lean Agile Green Belt

In de Lean Agile Green Belt worden Lean en Agile samengevoegd. In deze training leer je hoe de verspillingen van Lean en de wendbaarheid van Agile elkaar aanvullen. Hoe je bedrijfsprocessen kunt verbeteren en deze op een Agile manier kunt leiden.

De Lean Agile trainingen bestaan uit een combinatie van theorie en toepassingen in de praktijk. Aan de hand van een case leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Op die manier komt de theorie tot leven en leer je deze ook toe te passen op jouw werkplek.

Laat deze kans niet liggen en volg onze Lean Agile Green Belt training. Meer info en trainingsdata? Klik dan op deze link.