Voordoen, Samen doen, Zelf doen

We-Lead, Co-Lead, You-Lead

Wij werken vanuit het Lean Agile model. Bij het Lean Agile model staat het proces centraal. Het proces moet gestuurd worden: Dit kan met Agile principes (daily standups, sprints, etc.) maar dat kan ook met Lean principes (operationeel management, dag start, etc.). Bij het stukje ‘richting bepalen’ kijken wij samen met het management naar wat de visie is. Hieruit komt het principe: Voor doen, samen doen, zelf doen.

Lean Agile Model

VOORDOEN

Door consultancy; wij verbeteren processen of processturing in organisaties.

SAMEN DOEN

Door het opleiden van mensen in Lean en Agile en door met leidinggevenden de richting en doelen neer te zetten.

ZELF DOEN

Door het coachen van mensen. Ons doel is altijd onszelf overbodig te maken en de organisatie sterker te maken.

Implementeren van een verbetercultuur

Het implementeren van Lean Agile Six Sigma in jouw organisatie vergt projectleiders (Green en Black Belts genaamd) die de Lean Agile Six Sigma projecten uitvoeren. Door gebruik te maken van de  Green Belt– en  Black Belt opleidingen  van de Lean Six Sigma Groep zullen jouw medewerkers leren om zelfstandig verbeterprojecten uit te voeren.
De praktijk leert dat het implementeren van een methode als Lean Agile Six Sigma vaak wat weerbarstiger is dan het volgen van trainingen. Lean Six Sigma Groep biedt de ondersteuning die past binnen jouw organisatie. Door gebruik te maken van het principe “We-Lead, Co-Lead, You-Lead” zullen we medewerkers stap voor stap coachen in het zelfstandig uitvoeren van projecten.

Stap voor stap betrokken

Tijdens het eerste project zullen jouw Green Belts vooral een ondersteunende rol hebben. Het tweede project zullen jouw Green Belts gezamenlijk met onze Black Belts uitvoeren. Het derde project zullen onze Black Belts in een coachende rol blijven sturen vanaf de zijlijn maar hebben jouw medewerkers volledig controle over hun projecten.
Deze aanpak zorgt voor een gefaseerde  implementatie  en helpt bij het opleiden van jouw team, waardoor deze aanpak bijdraagt aan een succesvolle start met  Lean Agile Six Sigma.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie of een voorstel op maat kun je contact met ons opnemen per email of telefonisch met nummer 088-5326700.