Kennismakingsworkshop Lean Six Sigma

Vrijblijvende kennismakingsworkshop met Lean, Agile Six Sigma

Leer meer over Lean Six Sigma in onze kennismakingsworkshop

Zit je met de vraag hoe je de kwaliteit kunt verbeteren, klanttevredenheid kunt verhogen, en doorlooptijden kunt verkorten? Of ben je je misschien al aan het oriënteren op het implementeren van continu verbeteren? Neem dan een kijkje in de Lean Six Sigma Kennismakingsworkshop!

Er zijn organisaties waar het werken met Lean Agile of met Lean Six Sigma nog vrij onbekend is. Voordat je hiermee aan de slag gaat kan het wenselijk zijn om eerst kennis te maken met het gedachtegoed. Als onze website en onze kennisartikelen geen hulp bieden is er ook de mogelijkheid een kennismakingsworkshop te volgen. Onze kennismakingsworkshop geeft de mogelijkheid om Lean Agile Six Sigma te ervaren en op uw organisatie en processen te reflecteren. Deze workshop bieden wij gratis aan.

Inhoud van de workshop

De Lean Agile Six Sigma workshop gaat in op de vraag “Wat is Lean, Agile en Six Sigma?”. Hierbij raken we onderwerpen aan zoals de Green belt en Black belt opleidingen. Daarnaast gaan we in op de meerwaarde die de methodes kunnen hebben voor jouw organisatie. Aan het einde van de workshop laten we voldoende informatie voor je achter om alles nog eens rustig na te lezen en kunnen wij een advies geven hoe je Lean Agile Six Sigma kunt implementeren. Wellicht wil je al de eerste verbeterstappen gaan zetten.

Duur en aantal personen

De duur van deze bijeenkomst is ongeveer 2 uur. Deze workshop geven we voor management en/of directieleden. Wij gaan daarbij uit van 2 tot 7 deelnemers.

Door wie?

Onze kennismakingsworkshops worden gegeven door onze ervaren Lean Six Sigma Black Belts. Dagelijks implementeren zij procesverbetering bij onze klanten. Tijdens deze workshop kun je dus optimaal profiteren van hun praktijkervaring.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie of een voorstel op maat kun je contact met ons opnemen per email of telefonisch met nummer 088-5326700.


  Kennismakingsworkshop 'Welke training past bij mij?'


  Niet zeker welke opleiding bij jou past? Wij verzorgen elke 2 maanden om 16.00 uur een online kennismakingsworkshop over onze trainingen en welke training het beste bij jouw situatie past.

  Wij zullen tijdens deze informatie bijeenkomst de volgende zaken bespreken:

  ✅ Wat leer je in de opleidingen?
  ✅ Welke opleiding past bij jou?
  ✅ Welke vereisten zijn er voor certificering?
  ✅ Wat kun je ermee in jouw carrière?
  ✅ Wat is praktijkcertificering?

  De eerstvolgende workshops vinden plaats op de onderstaande data:


  Wil je meer weten over Lean, Agile en Six Sigma opleidingen? Meld je hier aan!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.