Colin en Hjalmar: menselijk en klantgericht

Geplaatst op 27 juni 2018 door Redactie

Ze werken nog maar kort voor de Lean Six Sigma Groep. Maar ze geven ons nu al een vertrouwd gevoel. We zijn blij met onze nieuwe trainers/consultants Colin Mulders en Hjalmar Peetoom.

Hjalmar en Colin als nieuwe trainers voor Lean Six Sigma Groep

Hjalmer Peetoom en Colin Mulders

Colins menselijkheid en humor

Colin is Lean Six Sigma Black Belt en heeft lange tijd gewerkt in de financiële dienstverlening. In die rol ontdekte hij hoe belangrijk de menselijke factor is bij verbetertrajecten.

Colin: “Je kunt nog zulke goede ideeën hebben, maar pas als er voldoende aandacht is voor de menselijke kant van veranderen, zijn die ook op lange termijn succesvol.”

Die wetenschap inspireerde hem om er meer mee te doen. Hij volgde meerdere coachopleidingen. Nu combineert hij zijn kennis van Lean Six Sigma met zijn inzicht in menselijk gedrag. Hij wil mensen laten groeien en teams smeden die succesvol verbeteringen kunnen realiseren.

Inmiddels hebben we gemerkt dat Colin veel humor heeft, en lekker direct is in zijn communicatie.

Hjalmars klantgerichtheid en open blik

Hjalmar is een Black Belt met twintig jaar ervaring in Lean en procesverbetering over de hele wereld. Hij werkte voor multinationals als Shell en Maersk.

“Het mooiste is, als ik precies die hulp kan bieden die bedrijven nodig hebben om te verbeteren.”, zegt Hjalmar, “Ik vind het fascinerend om overeenkomsten te zien in wat bedrijven verder brengt, hoe verschillend ze op het eerste oog ook zijn.”

Hjalmar is sterk in het ondersteunen van mensen en bedrijven om Lean Six Sigma in de dagelijkse praktijk te laten slagen.

We zijn blij met zijn open blik, brede interesse en de boeiende discussies.

 

We verwelkomen Colin en Hjalmar in ons team en kijken uit naar een fijne samenwerking.